Luis Enrique:

Luis Enrique: "Valoro el punt de manera positiva"

El tècnic asturià ha destacat el bon partit del Betis en la primera mitja hora del segon temps, i ha assegurat que els locals han estat superiors

El FC Barcelona ha pogut rescatar un punt del duel al Benito Villamarín davant el Betis (1-1) gràcies a un gol de Luis Suárez al darrer minut. El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha destacat en roda de premsa: “Hem aconseguit rescatar un punt, el valoro de manera positiva”.

Repassa les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique Martínez:

  • “L’1-1 el valoro com un resultat positiu pel fet de recuperar un punt. Hem estat inferiors als primers 30 minuts del segon temps, tot i que la primera part ha estat més igualada. Al final hem aconseguit rescatar un punt”.
  • “Hem canviat de sistema perquè no m’estava agradant el partit, amb Neymar i Aleix Vidal donant amplitud per les bandes i fent el camp gran amb les pujades de Sergi Roberto i Jordi Alba”.
  • “Amb el gol, el Betis s’ha replegat enrere i hem pogut solucionar la pressió, cosa que ens ha permès arribar més a l’àrea contrària”.
  • “A la primera part no hem patit gaire, no ens han generat gaire, però tampoc hem generat gaires ocasions nosaltres”.
  • “A la segona ens han pressionat més amunt i ens han generat ocasions. Hem tingut molt poques sortides de pilota bones, i han estat superiors a nosaltres. Hi ha hagut moltes imprecisions en els nostres jugadors, no hem estat al nostre nivell, i això ha fet que el rival anés creixent”.
  • Els àrbitres necessiten ajuda, càmeres o el que sigui, ja siguin situacions que ens afavoreixin o no”.
  • “Queden moltes jornades de Lliga. La guanyarà el més regular”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut