Luis Enrique: “Hem fet prou mèrits per guanyar el partit”

Luis Enrique: “Hem fet prou mèrits per guanyar el partit”

El tècnic ha lamentat l’empat final contra l’Atlètic de Madrid per com s’ha produït, però s’ha mostrat orgullós de l’entrega i el joc de l’equip

“Això estarà molt disputat, acaba de començar i hem de seguir en aquesta línia”. Luis Enrique no s’ha mostrat preocupat per l’empat (1-1) d’aquest dimecres contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. Tot i així, ha afirmat que “hem fet prou mèrits per guanyar el partit”. I és que al davant hi hagut un rival que, com era d’esperar, s’ha tancat a la seva àrea. “Hem tingut poques ocasions perquè el rival no ens ho ha permès”, ha dit el tècnic. A continuació, ha assegurat que “som els millors en els metres, i ells els millors defensant a prop de la porteria”.

El tècnic, que hagués volgut guanyar per “dedicar-li a l’Alfredo Pérez –utiller del Barça B durant 15 anys-“. “Però estarà orgullós de veure que el seu Barça s’ha esforçat per guanyar”, ha afegit. En tot cas, Luis Enrique ha volgut destacar que “hem fet una primera part molt bona”, però que “la segona meitat ha començat torçada”. Principalment pel canvi obligat de Leo Messi, que s’ha retirat del terreny de joc lesionat. “Perd el futbol i perdem nosaltres”, ha declarat el tècnic al respecte. Tot i així, ha deixat clar que “la temporada passada, amb una lesió de més durada, ens en vam sortir”.

“En el futbol no es premia ni el joc ni les ocasions”, ha assegurat l’asturià per explicar els dos punts que s’han escapat del Camp Nou. “Avui l’Atlètic ha fet menys del que es podia esperar, però suficient per endur-se un punt”, ha afegit a continuació. Tot i així, el tècnic blaugrana no es posa nerviós: “Això acaba de començar, ja hi haurà temps per pensar en els rivals”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut