Luis Enrique:

Luis Enrique: "Ha estat un dels millors partits de la temporada"

L’asturià ha destacat també: “Contra el PSG serà difícil, però tinc fe que podrem fer un gran partit i ficar-nos en l’eliminatòria”

El FC Barcelona ha guanyat amb contundència el Celta de Vigo (5-0) gràcies als gols de Leo Messi (2), Neymar Jr, Rakitic i Umtiti. El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha destacat que “ha estat un dels millors partits de la temporada i el millor en els darrers mesos”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • "És un dels millors partits de la temporada i el millor dels últims dos mesos. En el millor moment, quan s'acosta el final. És un partit que ens reforça”.
  • “Si hagués de signar un guió per als dos partits previs al del PSG, seria una cosa així. No només pels gols, sinó per com s'ha aconseguit. És el millor partit que hem jugat contra el Celta, que és un rival contra el qual sempre és difícil jugar”.
  • “Hi ha moltes coses que poden influir en el partit, i avui hem estat molt eficaços en la circulació de la pilota. Els puntes ens han donat bones sortides per combinar amb els migcampistes, deixant de cara bones arribades de segona línia. A més, els jugadors desequilibrants també han estat superiors a les seves marques, i han generat moltes ocasions”.
  • “El Celta és un conjunt molt complex per als equips com nosaltres, equips que volem associar-nos i volem tenir el control del partit. Sempre és molt difícil jugar a aquest equip, que defensa individualment”.
  • “Hem estat molt precisos des de l'inici, amb els jugadors molt fluids i eficaços, i hem creat moltes ocasions a un gran equip. En general, ha estat un partit molt complet”.
  • Contra el PSG tindrem opció de ficar-nos en l'eliminatòria, estarem dins fins a l'últim sospir. Sabíem que la grada estaria amb nosaltres, tenen motius per creure-hi, i intentarem crear un ambient en què el públic encara ens ajudi més de l'habitual”.
  •  “El nostre repte és demostrar que podem ser millors que el PSG. Serà difícil, però tinc fe indestructible que podrem fer un gran partit i ficar-nos en l'eliminatòria”.
  • “Fa molts mesos que treballem per arribar en les millors condicions a l'últim tram de la temporada. Iniesta? Cal cuidar-lo, dosificar-lo, està de nou al seu nivell, i amb 25 minuts avui ja en tenia prou per donar-nos un bon partit contra el PSG”.
  • “Quan un planteja variants tàctiques pot ser per diversos factors. Un és l'avantatge que ens dóna el 3-4-3 de poder generar més espais, de controlar més el mig del camp, permet fixar més els seus defenses... Tenim el que buscàvem en tenir aquesta variant”.
  • “Al llarg d'una temporada hi ha de tot, però després d'analitzar el partit d’anada a París en profunditat, vaig veure que es van ajuntar moltes circumstàncies negatives que no acostumen a donar-se. Un cúmul de moltes coses que normalment no es donen sempre en el mateix partit totes juntes, però va ser així”.
  • “Sempre m'he sentit molt estimat. Des del primer dia que vaig arribar a aquest club sempre he tingut el suport dels culers i l'afició, els agraeixo les mostres d'afecte”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut