Luis Enrique: “Guanyar seria important, però no definitiu”

Luis Enrique: “Guanyar seria important, però no definitiu”

El tècnic asturià ha destacat la dificultat de visitar Anoeta, on el Barça jugarà l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei davant la Reial Societat

El FC Barcelona visitarà dijous Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Luis Enrique Martínez, que ja ha donat la convocatòria de 18 jugadors per viatjar a Anoeta, ha assegurat en roda de premsa que “és un gran repte, guanyar serà molt important per l’eliminatòria però no serà definitiu”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • "És un gran repte, a l’altura del que signifiquen aquests quarts de final de la Copa del Rei. Guanyar seria un gran pas per a la tornada, però no definitiu. Serà una eliminatòria molt tancada"
  • "Sempre plantegem els partits amb l'objectiu de guanyar, ser millor que el rival, generar més al llarg dels 90 minuts. Independentment que hi hagi partit de tornada"
  • "Contra la Reial Societat hem jugat partits en què ells han estat millors, busquem donar una altra imatge. Poder superar la seva pressió ràpida, la pressió després de pèrdua i generar més situacions de perill"
  • "Després d’analitzar-les i després de l'últim partit contra ells, veiem que tenen bon joc curt però també llarg, estan ben estructurats. A més, són perillosos si els deixes jugar, tenen arribada, bones transicions... I com a bloc pressionen bé després de pèrdua de la pilota. Eusebio està fent gran un treball i ens poden complicar bastant la vida"
  • "La feina de l'entrenador és prendre decisions i he de deixar jugadors de fora, només me’n deixen portar 18"
  • "El meu desig és que no s'assembli en res al partit de Lliga, van ser superiors i van merèixer guanyar clarament aquell partit. Espero que puguem superar la seva pressió, feta amb moltíssima intensitat i molt ben organitzada"
  • "Ivan Rakitic ha estat, és i serà un jugador important per al Club. Té un comportament exemplar, dins i fora del terreny de joc"
  • "La lesió de Rafinha no és res greu, la seva evolució marcarà la disponibilitat per als pròxims partits"
  • "El que ha fet Abelardo amb l'Sporting durant els últims dos anys té molt mèrit, valoro molt el que ha fet i se li valorarà en la seva justa mesura quan passi el temps"
  • "Nosaltres hem de guanyar i esperar que els de dalt perdin, així que va ser un cap de setmana positiu. Hi ha quatre equips destacats que han fet mèrits per disputar aquesta Lliga"
  • "A Van Gaal vaig tenir la fortuna de tenir-lo en dues etapes i tinc una opinió molt bona d'ell, tant personal com esportiva. Un dels millors entrenadors que vaig tenir, amb molt de caràcter, passional i molt metòdic "
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut