Luis Enrique:

Luis Enrique: "Estic satisfet amb el resultat"

A més, el tècnic asturià ha destacat la gran primera part del seu equip tant en defensa com en les sortides en atac

El FC Barcelona ha aconseguit una victòria molt important al Calderón (1-2) davant l’Atlètic de Madrid a l’anada de les semifinals de Copa del Rei. El tècnic asturià, Luis Enrique Martínez, ha destacat en roda de premsa que “estic satisfet pel resultat, hem sabut patir”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de Luis Enrique en roda de premsa:

  • "Hem entrat molt bé en l'eliminatòria, sabent de la dificultat que tindrien els primers minuts al Calderón"
  • "Sabíem de la perillositat de l'Atlètic en la pressió. A la primera part hem controlat molt bé, tant defensant com a l'hora de sortir en atac"
  • "A la segona part hem començat a tenir més problemes, i amb el gol es fiquen en l'eliminatòria. Però el resultat és magnífic, hem sabut patir, estic satisfet. Ens espera una volta molt interessant "
  • "A la segona sabíem que ells havien d'atacar i pressionar més amunt. A més han tancat bé els espais, han atacat més, i hem tingut més dificultat per sortir amb la pilota. Hem pogut sentenciar amb un tercer gol però també podrien haver-nos empatat "
  • "Ells aprofitant la seva bona pressió ens han generat ocasions però és un resultat que reforça l'equip per la dificultat que té jugar en aquest estadi, davant aquest equip i en unes semifinals de Copa"
  • "Els partits grans, especials, aquí és on més es llueix Messi. Hi ha pocs qualificatius nous per elogiar-lo. En els partits grans és on es veu el millor Messi"
  • "A la volta cal intentar guanyar el partit, tenir la pilota el màxim temps contrari. Canvia l'escenari, serà més favorable a nosaltres. Espero que el Camp Nou estigui ple animant-nos"
  • "Mascherano ha estat bé de pivot, el primer gol neix d'una recuperació seva. Com tot l'equip, ha estat en una línia positiva"
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut