Luis Enrique: “Esperem un Sporting molt intens”

Luis Enrique: “Esperem un Sporting molt intens”

A més, l’asturià ha deixat clar que no demanarà cap extra als seus jugadors per la lesió de Messi

El FC Barcelona es veurà les cares dissabte al Molinón (16.15h) davant l’Sporting de Gijón, equip entrenat per l’exblaugrana ‘Pitu’ Abelardo. Precisament un Sporting on va créixer l’actual entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez. El tècnic asturià ha destacat en roda de premsa la dificultat de l’enfrontament, on espera un Sporting “amb molta intensitat i reforçat per la seva afició”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • “Després de la gran gesta de la salvació de la temporada passada, era lògic que l’Sporting reforcés de gran manera la plantilla. Però la base de l’equip és la mateixa, la filosofia d’Abelardo, un bloc els 90 minuts”
  • “L’Sporting anirà a pel partit, amb molta intensitat. Segurament ens pressionaran alt en certs moments i costarà circular bé la pilota. A més l’afició del Molinón reforça molt l’equip. L’any passat ens van fer molt bones transicions, defensen bé”
  • “Tots busquem el bé de Messi, igual que de la resta de jugadors de la plantilla. És una pèssima noticia que el millor del món estigui lesionat, tant pels culers com pels aficionats al futbol”
  • “Quan no hi sigui Sergio Busquets tenim moltes opcions per la posició de pivot: Sergi Roberto, Rakitic, André Gomes, Mascherano...”
  • “Estic convençut de que Luis Suárez no tenia intenció d'ofendre a ningú”
  • “Afortunadament la temporada passada l'equip va respondre d'allò més bé quan no hi era Messi. Òbviament amb ell som més forts però tenim nivell de sobra per superar als rivals. Ens tocarà afrontar partits amb jugadors de baixa durant tota la temporada”
  • “Sempre em plantejo diferents opcions tàctiques, independentment dels jugadors que tingui lesionats”
  • “Espero la millor versió de tots els meus jugadors, estigui Leo Messi o no, no els hi demano un extra per que ja ho donen”
  • “Tinc moltes opcions per suplir la baixa de Messi i hi ha molts jugadors que en funció del partit ens poden oferir bon rendiment en aquesta posició”
  • "Els jugadors estan a un nivell altíssim. Hem fet rotacions i ara s'acosten tres partits molt difícils fora, però controlant la càrrega de minuts crec que estem en un gran moment. Hem d’intentar mantenir una bona preparació física durant tota la temporada”
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut