Luis Enrique: “És una llàstima, hem fet 40 minuts d’escàndol”

Luis Enrique: “És una llàstima, hem fet 40 minuts d’escàndol”

El tècnic asturià ha destacat la bona primera part de l’equip però a la segona meitat els errors han condemnat els culers

El FC Barcelona ha caigut davant el Manchester City (3-1) en un partit en què els culers han dominat clarament la primera part, però a la segona els locals han aconseguit revertir la situació amb una bona reacció. El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha destacat a la roda de premsa: “Han estat 40 minuts d’escàndol, d’un gran nivell, però a la segona hem comès massa errades”.

Repassa les declaracions més destacades de Luis Enrique a la roda de premsa:

  • “Han estat uns primers 40 minuts d'escàndol, de gran nivell. Amb ocasions de gol, dominant i sense permetre ocasions a ells. Hem pogut tancar el partit, però no ho hem fet i un error nostre els ha permès empatar. És una llàstima”.
  • “Crec que ha estat una de les millors primeres parts de l'equip, en un escenari com aquest i amb un rival tan difícil té molt de mèrit”
  • “A la segona part hem comès errors que no solem cometre, hem perdut el control de la pilota i ho hem acabat pagant. Uns errors que en gran part han estat provocats per la intensa pressió que ens han fet”
  • “El segon gol del City ve d’una falta evitable. Però tot i així hem tingut una ocasió claríssima d’André Gomes per empatar, però no hem tingut la fortuna d'anotar”
  • “En aquest tipus de partits els errors es penalitzen, i així ha estat. Però hem d’aixecar-nos quan es perd i continuar treballant; intentarem guanyar els dos partits que ens queden”
  • “Tenen jugadors molt bons al davant i en les transicions ens han fet mal”
  • “Hem iniciat amb centrals a cama canviada perquè la pressió alta ens orientava cap a les bandes, volíem superar aquesta pressió així. Però no han pressionat tan alt des del principi com esperàvem”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut