Luis Enrique “És un bon resultat, però no definitiu”

Luis Enrique “És un bon resultat, però no definitiu”

El tècnic asturià s’ha mostrat content amb la victòria i ha destacat el gran partit dels seus jugadors

El FC Barcelona partirà amb avantatge en el partit de tornada de la Supercopa d’Espanya al Camp Nou. Malgrat tot, l’entrenador blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha destacat, en la roda de premsa posterior al partit, que “és un resultat molt bo, però no definitiu”.

Perquè el Sevilla no posarà les coses fàcils. De fet, ja ho ha demostrat aquesta nit. L’asturià ha comentat que “sense pilota ho fa tot molt complicat, amb els marcatges a l’home”. “És difícil trobar línies de passada”, ha afegit. Tot i així, s’ha mostrat content amb l’equip i ha destacat que “en la segona meitat, hem canviat algunes coses i l’equip ha sortit millor, generant més oportunitats i trobant els nostres davanters amb més claredat”.

A més, ha elogiat el nou estil de joc sevillista, impulsat per l’arribada del tècnic argentí Jorge Sampaoli: “Cada entrenador intenta implementar el seu estil, i el de Sampaoli m’agrada molt. Un estil que vol guanyar amb la pilota, amb el control, amb joc ofensiu”.

Finalment, Luis Enrique també ha destacat el gran esforç dels seus homes, assegurant que “tot l’equip ha estat a un gran nivell, conscients i sabent la dificultat que tenia el partit”. “Hem estat molt bé, tant en la faceta ofensiva com en la defensiva”. A més, ha afegit que la Supercopa d’Espanya “és un títol que ens fa molta il·lusió, perquè és el primer de la temporada”. “Per guanyar títols s’ha de ser ambiciós”, ha sentenciat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut