Luis Enrique: “Ens aixecarem i competirem en el pròxim partit”

Luis Enrique: “Ens aixecarem i competirem en el pròxim partit”

“Era un dia important per a nosaltres perquè teníem l’opció de posar-nos líders i ho hem desaprofitat”, ha explicat el tècnic asturià

El tècnic Luis Enrique Martínez ha valorat el partit després de la derrota a Balaídos per 4-3. Un partit en què, tot i anar perdent 3-0 al descans, els blaugranes han intentat reaccionar a la segona meitat, però ha estat insuficient: “Era un dia important per a nosaltres perquè teníem l’opció de posar-nos líders i ho hem desaprofitat”. “Hem començat bé el partit i els primers 15 minuts m’han agradat, però a partir d’aquest moment hem entrat en una dinàmica negativa i hem començat a perdre duels individuals en què ens han superat clarament”, ha expressat l’asturià.

El preparador blaugrana s’ha mostrat “trist per la derrota”, i ha explicat que l’equip ha perdut perquè en l’última mitja hora de la primera meitat “hem estat clarament inferiors al rival”. I ha puntualitzat: “Si hi ha un equip que ens pot guanyar és el Celta”. Luis Enrique ha destacat de manera positiva la reacció de l’equip a la segona meitat: “Hem tingut la possibilitat de ficar-nos en el partit, hem hagut de jugar més llargs i hem creat problemes, però ha estat insuficient”. Luis Enrique també ha explicat que “els jugadors no són màquines”, i ha destacat que “ens aixecarem i competirem en el pròxim partit”. Finalment, el tècnic asturià ha defensat l’actuació del porter Ter Stegen, i ha sentenciat: “La derrota és de tot l’equip i així l’afrontem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut