Luis Enrique: “Els dos equips voldrem la pilota”

Luis Enrique: “Els dos equips voldrem la pilota”

El tècnic asturià ha destacat la gran capacitat tant ofensiva com defensiva del Vila-real, i ha assegurat que serà un partit amb la possessió molt disputada

El FC Barcelona visita aquest diumenge El Madrigal (20.45 h) per enfrontar-se al Vila-real en la 17a jornada de Lliga, en què els blaugranes intentaran aconseguir la primera victòria d’aquest 2017. El tècnic asturià Luis Enrique Martínez ha destacat a la roda de premsa que “el Vila-real és un equip amb capacitat de joc ofensiu però, alhora, amb una bona fiabilitat defensiva”. A més, ha afegit: “Tots dos equips voldrem la pilota i dominar la possessió serà clau”.

A continuació repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:  

  • “Afrontem aquest partit davant el Vila-real sabent el nivell que tenen com a equip. Són el conjunt que menys gols ha encaixat, amb un gran treball del seu entrenador, que el fa ser el Vila-real d'aquests últims anys. Un equip ofensiu amb capacitat per marcar però alhora rocós i amb una gran defensa”.
  • “Hi anem amb la intenció de sumar els 3 punts, i necessitarem una gran nit per a això, serà un partit difícil. És un rival que està a dalt, fent bé les coses”.
  • “Serà complicat, ells volen la pilota igual que nosaltres. Necessitarem una molt bona pressió, i haurem de ser fiables i precisos en les possessions de pilota. Dominar la possessió davant un rival així serà clau”.
  • “A Bilbao vam estar a un bon nivell, creant moltes ocasions. L'equip va merèixer molt més, no canvia res el plantejament per al següent partit independentment del que hagi passat a San Mamés”.
  • “Qualsevol cosa que afavoreixi el col·lectiu arbitral, l'espectacle del futbol i protegeixi el futbolista, hi estic a favor”.
  • “Al llarg dels partits, i quan no aconsegueixes el que vols, és normal estar enfadat, però els jugadors van saber controlar molt bé la tensió”.
  • “Hi ha marge d'error però no estem en la posició on volem estar, però hem de guanyar per posar pressió al líder i intentar caçar-lo”.
  • Neymar Jr està bé, sempre ha demostrat maduresa per superar tot tipus de situacions, segur que marcarà gols. Està tenint un rendiment molt positiu”.
  • “Els àrbitres cal ajudar-los, és molt complex decidir en dècimes de segon. És un treball molt difícil”.
  • “Vaig veure una actitud molt positiva de tot l'equip a Bilbao, amb tancament d’espais sense pilota, situacions de pressió alta, bona distància entre les línies... Una gran actitud de tot l'equip”.
  • “Hi ha equips que et poden generar dificultats pressionant alt, però també quan esperen enrere amb molts jugadors. No hi ha una fórmula màgica”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut