Luis Enrique: “Arribem amb bones sensacions, som optimistes”

Luis Enrique: “Arribem amb bones sensacions, som optimistes”

"Estem només a la meitat de l’eliminatòria, en 90 minuts poden passar infinitat de coses i espero que positives”, ha destacat el tècnic asturià

El FC Barcelona afronta un dels reptes més grans de la seva història. Els blaugranes rebran la visita del PSG en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, on intentaran remuntar el resultat del partit d’anada. Luis Enrique, en roda de premsa, ha destacat: “Arribem amb bones sensacions i som optimistes. Demà haurem de ser fidels al nostre estil, tot i que és un resultat clar, estem només a la meitat de l’eliminatòria, en 90 minuts poden passar infinitat de coses i espero que positives”.

Pel que fa al sistema de joc, l’asturià no ha volgut donar pistes, i ha assegurat: “Podem jugar amb infinitat de sistemes, i qualsevol dels disponibles del primer equip pot jugar dimecres. El que volem és generar situacions, ser superiors al rival”.

L’asturià també ha fet balanç de les darreres setmanes: “Han passat moltes coses del partit d'anada fins ara, com no pot ser d'una altra manera amb el calendari que tenim, però hem millorat el joc”. A més, Luis Enrique ha afegit: “Independentment del que succeeixi demà, la fe en el meu equip la continuaré tenint”.

"Estic segur que en algun moment estarem a prop de l'eliminatòria"

El tècnic culer ha recordat altres golejades blaugrana: “Cal marcar molts gols, però ja ho hem fet altres vegades. No cal tornar-se bojos, demà no tenim res a perdre i molt a guanyar”. Luis Enrique ha tornat a recordar les seves paraules en la roda de premsa després del triomf contra el Celta, i ha assegurat: “Estic segur que en algun moment estarem a prop de l'eliminatòria, i quan ets a prop, la moral va en augment i la del rival decreixent”.

“Veig tots els meus jugadors amb l'actitud necessària per aconseguir un resultat que ens serveixi. Per a nosaltres Leo és el jugador referència i el més desequilibrant, però hem d’aconseguir-ho entre tot l'equip”, ha afegit Luis Enrique quant als seus jugadors.

Finalment, l’entrenador barcelonista ha destacat el paper important que jugarà l’afició: “Cada partit de futbol té una importància massiva a gestionar emocions, i aquest encara més. El Camp Nou ha de ser una caldera, una olla a pressió des del primer minut, el necessitem a rebentar, alertat i excitat. Que en els moments complicats sigui un suport incondicional”. “Nosaltres hem d’actuar més amb fets que paraules", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut