Luis Enrique: “Ara toca aixecar-nos de nou”

Luis Enrique: “Ara toca aixecar-nos de nou”

El tècnic blaugrana assegura que l’equip no ha estat bé a la primera meitat i que a la segona meitat ha generat "ocasions sense fortuna de cara a porteria”

“El resultat és el que és, però ara toca aixecar-nos”, ha afirmat Luis Enrique en la roda de premsa posterior al partit davant la Juventus (3-0). Una derrota que obliga els blaugranes a remuntar novament en el partit de tornada al Camp Nou. “La primera part ha estat nefasta, com si fos la tercera part del PSG-Barça”, ha explicat el preparador asturià fent referència al 4-0 encaixat al Parc dels Prínceps de París. Tot i la derrota en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, Luis Enrique assegura que “l’equip ha de recuperar el seu millor nivell i buscar la remuntada”.

“A la segona meitat hem estat fins i tot superiors i hem pogut circular més la pilota, però hem encaixat el tercer gol”, ha analitzat el tècnic asturià referent al duel d’aquest dimarts al Juventus Stadium. Referent a la 'vecchia signora', Luis Enrique ha assegurat que “és un equip amb un gran nivell i molta qualitat, la Juventus ha fet un gran partit”. També s’ha referit a l’exblaugrana Dani Alves afirmant que “és un gran futbolista amb una intensitat increïble”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut