Luis Enrique arriba als 300 partits a les banquetes del FC Barcelona

Luis Enrique arriba als 300 partits a les banquetes del FC Barcelona

El tècnic blaugrana assoleix aquesta xifra especial, tenint en compte els duels amb el Barça B i el primer equip

Amb el triomf d’aquest vespre davant l’Osasuna, Luis Enrique suma 300 enfrontaments com a tècnic blaugrana. Una xifra a l’abast de pocs tècnics i a la qual el preparador asturià ha arribat després de dirigir 124 duels amb el Barça B i 176 amb el primer equip des de la seva arribada, procedent del Celta, la temporada 2014/15. Unes xifres que encara es converteixen en més espectaculars si repassem les fites aconseguides pel tècnic blaugrana: 192 triomfs, 62 empats i 46 derrotes.

Amb el filial, Luis Enrique va aconseguir un ascens a Segona Divisió A en la segona temporada a les files de l’equip blaugrana. A la categoria d’argent del futbol espanyol, el tècnic asturià va obtenir una meritòria tercera posició que suposava el rècord de punts del filial en aquesta categoria (71 punts). La millor manera d’acomiadar-se del Barça B abans de fer el salt internacional provant sort a l’AS Roma.

Els èxits del tècnic barcelonista amb el primer equip no tardarien a arribar. I és que Luis Enrique va aconseguir ni més ni menys que el triplet, amb la Lliga, la Copa i la Champions. Una temporada per emmarcar del preparador asturià i que seria l’inici d’una trajectòria marcada pels èxits. En el segon curs a la banqueta del Camp Nou, Luis Enrique aixecaria quatre títols (Supercopa d’Europa, Mundial de Clubs, Lliga i Copa del Rei).

Aquesta temporada, Luis Enrique ha aconseguit el seu vuitè títol amb el primer equip del Barça i encara podria engrandir el seu palmarès amb la Lliga, per la qual els blaugranes continuen lluitant, i la Copa del Rei, en què el Barça jugarà la final davant l’Alabès el 27 de maig. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut