Lligues guanyades a l’última jornada: Granada (V)

Lligues guanyades a l’última jornada: Granada (V)

La temporada passada, els homes de Luis Enrique van proclamar-se campions de Lliga en la darrera jornada al Nou Estadi de los Cármenes (0-3) gràcies a un hat-trick de Luis Suárez

Després de rememorar les dues lligues de Tenerife (1991-92 i 1992-93), la del famós penal de Djukic a Riazor i la del Valladolid al Camp Nou –amb celebració de Leo Messi dedicada a la seva mare–, és el torn de recordar l’última Lliga blaugrana guanyada a la darrera jornada. És el cas de la temporada passada, quan els de Luis Enrique van vèncer el Granada (0-3) al Nou Estadi de los Cármenes gràcies a un hat-trick de Luis Suárez. Tres gols que van servir per certificar –a més del Pitxitxi i la Bota d’Or per al davanter uruguaià– el campionat de Lliga per als culers.

Els homes de Luis Enrique arribaven a la darrera jornada depenent de si mateixos, amb un punt d’avantatge sobre el Reial Madrid (88 a 87). Els blaugranes visitaven el Granada, mentre que els madridistes viatjaven a Riazor per enfrontar-se al Deportivo. Els blancs van vèncer a la Corunya per 0-2, però el Barça va fer els deures a terres andaluses i no va donar opcions a la sorpresa. Tres gols de 'killer' de Luis Suárez, amb assistències de Jordi Alba, Davi Alves i Neymar Jr, van donar la victòria per 0-3 als de Luis Enrique. Els culers van fer valer la seva condició de líders de la categoria per acabar enduent-se el títol de Lliga número 24 de la història del Club.

Aquesta temporada, els de Luis Enrique afrontaran la darrera jornada al Camp Nou davant l’Eibar (20.00 hores) i hauran d’estar atents al que faci el Reial Madrid a Màlaga. Els de Zidane arriben a la 38a jornada líders i depenent de si mateixos, però una derrota dels blancs a La Rosaleda, sumada a un triomf blaugrana davant els bascos, serviria per aconseguir la 25a Lliga de la història del Club. Sens dubte, s’aproxima una última jornada vibrant, frenètica i amb emoció fins al final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut