Les grans celebracions del FC Barcelona al Santiago Bernabéu

Les grans celebracions del FC Barcelona al Santiago Bernabéu

El 2-6 i el 0-4 són les victòries blaugrana més sonades dels últims anys a l’estadi blanc

El FC Barcelona afronta aquest diumenge un Clàssic vital i apassionant que serà clau per a la Lliga. Els blaugranes tenen l’oportunitat de posar-se líders en cas d’aconseguir el triomf. Dels últims 13 partits al Bernabéu el Barça ha aconseguit set triomfs, tres empats i tres derrotes. Uns registres espectaculars. Entre aquests triomfs hi hagut celebracions inoblidables, com el 2-6 amb els gols de Puyol petonejant el braçalet de capità fent l’1-2 i el gol definitiu que tancava una golejada brutal de Gerard Piqué.

En els últims anys el Barça ha assolit grans resultats al Santiago Bernabéu que han suposat celebracions de gols que passaran per sempre més a la història. Les més recents, la de la golejada per 0-4 amb grans gols i la de Luis Suárez i Andrés Iniesta a la segona meitat per rubricar un resultat històric. El capità blaugrana també va protagonitzar una de les celebracions del 3-4 assolit el 2014. Fins i tot, el tècnic Luis Enrique va marcar com a blaugrana en un Clàssic el 1998 en la victòria per 2-3.

Unes celebracions que sempre quedaran gravades a les retines de tots els culers. Fins i tot, dels nens de l’FCBEscola, que, aprofitant el torneig internacional de Setmana Santa, han imitat les celebracions històriques dels seus ídols al Santiago Bernabéu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut