Les exhibicions estel·lars de Messi a Ipurua

Les exhibicions estel·lars de Messi a Ipurua

El crac argentí ha jugat dos partits a l’estadi de l’Eibar en la seva carrera però n’ha tingut prou per deixar-hi la seva empremta amb jugades espectaculars

Leo Messi visita aquest diumenge amb el FC Barcelona l’estadi d’Ipurua per enfrontar-se a l’Eibar en l’última jornada de la primera volta de la Lliga (20.45 hores, Movistar Partidazo). El crac argentí arriba al duel en un gran estat de forma. I és que el ‘10’ blaugrana ha iniciat l’any de la millor manera amb quatre dianes en cinc partits, tres dels quals de falta directa de manera consecutiva. Unes dianes que li han servit per igualar els 26 gols de falta de Koeman i per igualar Raúl González com el jugador que ha marcat a més equips de Primera Divisió amb un total de 35, l’últim dels quals, el Las Palmas.

D’aquesta manera arribarà Messi a Ipurua. És un estadi, a més, on ha deixat la seva empremta amb exhibicions estel·lars les dues vegades que hi ha jugat en la seva carrera. Jugades maradonianes, curses imparables, regats meravellosos, túnels, detalls tècnics de qualitat i, evidentment, també gols. En total n’ha fet quatre, i de totes les maneres. Dos, de penal –un dels quals a l’estil Panenka–, un de jugada marca de la casa després de creuar mig camp, i un altre amb el cap.  

Messi és imparable, i Ipurua ha estat testimoni de la seva ambició i lideratge. Els seus gols i les seves exhibicions han servit al Barça per assolir-hi el triomf en les seves dues visites (0-2 i 0-4). Messi ha estat un autèntic corcó, i vol continuar demostrant partit rere partit i en qualsevol estadi que la seva ambició no té límits. Gaudeix d’aquest vídeo exclusiu amb el millor de Messi a Ipurua. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut