Les dades de la pretemporada del FC Barcelona

Les dades de la pretemporada del FC Barcelona

El Barça de Luis Enrique ha finalitzat una pretemporada en què s’han aconseguit tres victòries en quatre partits, amb deu gols marcats per sis futbolistes diferents

Repassem, a continuació, algunes de les dades més destacades de la pretemporada que ha fet l’equip de Luis Enrique.

- Tres victòries: s’han guanyat tres dels quatre partits jugats. S’ha superat el Celtic de Glasgow (3-1), el Leicester (4-2) i la Sampdoria (3-2), mentre que es va caure davant el Liverpool (4-0).

- Deu gols a favor: hi ha hagut un elevat encert de cara a porteria, ja que s’ha marcat un mínim de tres dianes en els tres partits guanyats. D’altra banda, s’han encaixat nou gols.

- Cinc golejadors: Munir (3), Suárez (2), Messi (2), Arda i Mujica han estat els golejadors d’aquesta pretemporada. Contra el Celtic, Ambrose es va fer un gol en pròpia porta.

- Màxim golejador: Munir  és, per tant, el màxim golejador d’aquesta pretemporada. També ho va ser en la pretemporada 2014/15, després de fer dos doblets contra el Helsinki i el León.

- 31 futbolistes han participat en els quatre amistosos. Deu d’aquests són del filial: Jose Suárez, Martínez, Borja López, Gumbau, Aleñá, Carbonell, Marlon Santos, Nili, Alfaro i Mujica.

- Els minuts: Luis Súarez és el futbolista amb més participació, amb un total de 312 minuts jugats. El segueixen Arda Turan (283) i Munir (270). Del primer equip, Umtiti i André Gomes són els que n’han jugat menys, perquè van incorporar-se al grup el 8 d’agost i només han pogut jugar mitja hora contra la Sampdoria.

- Partits complets: Luis Suárez, Arda Turan, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal i Mathieu són els únics futbolistes que han jugat els 90 minuts sencers d’un dels quatre amistosos.

- Sempre titulars: Luis Suárez, Arda Turan, Messi i Mathieu són els quatre futbolistes que han sortit a l’onze inicial en les quatre ocasions.

- Minuts a la porteria: Jordi Masip ha estat el porter que més minuts ha estat sota els tres pals de la porteria blaugrana. Ha jugat tres partits (187). Ter Stegen i Claudio Bravo han participat contra el Liverpool i la Sampdoria, jugant 81 minuts cada un. José Suárez, del B, també va jugar 16 minuts en cadascun dels dos primers minuts contra el Celtic i el Leicester.

- Saint George’s Park: entre els dies 25 i 30 de juliol, l’equip va fer una estada a Saint George’s Park. A territori britànic, s’hi van desplaçar 25 futbolistes i s’hi van fer vuit entrenaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut