Les 24 hores a Doha, des de dins

Les 24 hores a Doha, des de dins

El que no es va veure del viatge del Barça a la capital de Qatar, on els de Luis Enrique van jugar l’amistós contra l’Al-Ahli

Activitat frenètica del FC Barcelona a Doha. La capital de Qatar, que va rebre l’expedició blaugrana en motiu de l’amistós jugat contra l’Al-Ahli Saudí FC (3-5), es va bolcar amb l’equip, que va rebre innumerables mostres de suport. Des que van aterrar fins a l’hora de marxar, aproximadament 24 hores després, els jugadors del primer equip i del cos tècnic van comprovar, en primera persona, la passió pel Barça.

Encapçalat pel president Josep Maria Bartomeu, tot el grup va estar acompanyat en tot moment. De fet, els exblaugranes Xavi Hernández i Seydou Keita; membres de la família real qatariana; el CEO de Qatar Airways, Akbar Al Baker; i l’atleta Mutaz Essa Barshim van visitar l’equip a l’hotel, abans del duel corresponent a la Qatar Aiways Cup.

Totes aquestes imatges, des de la sortida de Barcelona fins a la final del partit, incloent els millors moments a l’Al-Gharafa Stadium, es recopilen en aquest vídeo adjunt, gravat des de l’interior de l’expedició. No te’l perdis i reviu les 24 hores del Barça a Qatar! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut