Leo Messi supera els 40 gols per vuitena temporada consecutiva

Leo Messi supera els 40 gols per vuitena temporada consecutiva

Quan com a mínim falten 13 partits per acabar la temporada, l’argentí suma 41 dianes en els 40 duels que ha disputat en totes les competicions

Leo Messi no es cansa mai de marcar. Passen els anys, i ell segueix fidel a la seva cita amb el gol. Els dos que va fer en el triomf contra el València (4-2) al Camp Nou, i a banda de fer-lo arribar als 100 doblets amb el FC Barcelona, van permetre que, amb 41, l’argentí superés la xifra rodona dels 40 gols aquesta temporada.

Uns registres que fa vuit anys que assoleix de manera consecutiva, quan la temporada 2009/10 va arribar als 47 gols (l’anterior es va quedar a només 2, amb 38). Des de llavors, sempre ha superat la quarantena –és l’únic jugador de la Lliga que ho pot dir- i les 73 dianes que va transformar durant la 2011/12 són el seu rècord històric.

Ara de moment suma 1 gol a la Supercopa d’Espanya, 4 a la Copa, 11 a la Champions i 25 a la Lliga. De fet, en la competició domèstica també és el protagonista d’una circumstància inusual, perquè Messi fa nou temporades consecutives que supera la vintena de gols.

Així doncs, i a falta de com a mínim 13 partits per acabar el curs futbolístic (10 de Lliga, 2 de Champions i la final de Copa), tant el mateix Leo Messi com tot el barcelonisme esperen que pugui seguir arrodonint els números.

Més Pitxitxi i líder de la Bota d’Or

Els dos gols que va fer contra el València permeten, a més, que Leo Messi agafi una mica més d’avantatge al capdavant de la classificació del Trofeu Pitxitxi. I és que, amb 25 gols, ja en suma quatre més que el seu principal perseguidor, el seu company d’equip Luis Suárez (21).

A més, però, l’argentí també continua sent el líder en solitari de la Bota d’Or, el premi que cada temporada s’atorga al màxim golejador de les lligues europees. El ‘10’ suma un total de 50 punts (els gols de la Lliga espanyola es multipliquen per 2), mentre que el jugador de l’Sporting Clube de Portugal Bas Dost, amb 24 dianes, acumula 48 punts. Els segueixen Aubameyang, del Borussia (23 gols, 46 punts), i Belotti, del Torino (22 gols, 44 punts).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut