Messi recupera el liderat de la Bota d’Or

Messi recupera el liderat de la Bota d’Or

El crac argentí suma un total de 29 gols a la Lliga i se situa Pitxitxi després dels dos gols davant la Reial Societat

Leo Messi segueix estant a un nivell incommensurable. El crac argentí va fer un doblet vital davant la Reial Societat que va servir per sumar tres punts per seguir vius en el camí cap a la Lliga. Sobretot, perquè el Barça visitarà el Santiago Bernabéu el proper diumenge amb l’objectiu de guanyar-hi per assaltar el liderat en la classificació. El Barça va fer els deures guanyant al conjunt basc al Camp Nou i Messi va ser el màxim protagonista amb dues dianes a la primera meitat. Dos gols que el situen com el pitxitxi de la Lliga amb 29 dianes i també el Bota d’Or després de superar el davanter holandès, Bas Dost, de l’Sporting de Portugal que en duu 27.

El doblet d’aquest dissabte contra el conjunt txuri-urdin va significar el doblet número 102 de la seva carrera amb el Barça. A més, aquesta temporada està sent de les més golejadores del crac argentí al Club amb un total de 45 gols en 44 partits, i això que va estar lesionat a principi de temporada. Messi arriba al partit de tornada dels quarts de la Lliga de Campions contra la Juventus amb uns bons números que permeten pensar en l’optimisme de cara a la remuntada.

I és que el ‘10’ del Barça no es cansa mai de sumar i acumular rècords i ara ja és a punt d’arribar als 500 gols oficials amb el FC Barcelona. Una xifra estratosfèrica. Només a l’alçada del millor jugador de tots els temps. Una xifra que podria arribar davant el conjunt italià en el que podria ser una altra remuntada heroica al Camp Nou. Messi arriba esplèndid en una setmana decisiva per al Barça a la Lliga de Campions i a la Lliga amb els partits contra la ‘Vecchia Signora’ i el Reial Madrid. Una setmana gran en què Messi podria seguir engrandint la seva llegenda. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut