Leo Messi, premi Aldo Rovira 2016/17

Leo Messi, premi Aldo Rovira 2016/17

El jurat format per periodistes de mitjans de comunicació de la ciutat s’ha reunit a la Llotja President Suñol en un dinar que ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu

El premi Aldo Rovira ja s’ha convertit en una tradició cada final de temporada. Leo Messi ha estat escollit aquest dijous guanyador de la vuitena edició d’aquest guardó com a millor jugador de la temporada 2016/17, segons el veredicte d’un jurat format per periodistes representants dels mitjans de comunicació. El premi Aldo Rovira va ser creat per l’exdirectiu Josep Lluís Rovira en homenatge al seu fill Aldo, que va morir en accident de moto el 18 de març del 2009 als 37 anys.

Leo Messi ha guanyat aquest guardó per cinquena vegada (2009/10, 2010/11, 20012/13, 2014/15 i 2016/17), mentre que la resta de premiats en la jove història d’aquest trofeu han estat Éric Abidal (2011/12), Javier Mascherano (2013/14) i Luis Suárez (2015/16).

El futbolista argentí ha estat escollit en el transcurs d’un dinar que per primera vegada s’ha celebrat a les instal·lacions del FC Barcelona, a la Llotja President Suñol. L’acte ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu; el director executiu del Club, Òscar Grau; el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; l’exdirectiu Josep Lluís Rovira; el seu fill Borja, i el jurat format pels directors, caps de secció o, en cas d’absència, un representant dels principals mitjans de comunicació amb presència a la ciutat de Barcelona.

A la trobada d’avui hi han estat presents Ramon Besa (El País), Núria Casas (8TV), Albert Masnou (Sport), Francesc Garriga (Catalunya Ràdio), Albert Guasch (El Periódico), Roger Saperas (RAC1), Alfredo Martínez (Onda Cero), Santi Nolla (Mundo Deportivo), Manolo Oliveros (COPE), Toni Padilla (Diari Ara), Juanjo Pallàs (La Vanguardia), Sique Rodríguez (Cadena Ser) i Bernat Soler (TV3).

El trofeu, una estàtua realitzada per l’artista Montserrat Garcia Rius, s’entregarà a Leo Messi abans d’un partit de Lliga de la temporada que ve al Camp Nou. L’argentí ha protagonitzat una campanya excel·lent en la qual també ha guanyat la Bota d’Or al millor golejador de les lligues europees, amb 37 gols en 34 partits, i en totes les competicions ha fet 54 dianes. A més, supera els 500 gols oficials com a blaugrana (507).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut