Leo Messi, millor jugador del mes d’abril a la Lliga

Leo Messi, millor jugador del mes d’abril a la Lliga

El crac argentí rep per primera vegada aquesta temporada el premi de la LFP després d’haver marcat vuit gols en els sis enfrontaments de competició regular disputats pel blaugrana en un mes ple de partits

Leo Messi ha completat un mes d’abril espectacular. El crac argentí ha estat premiat com a millor jugador de la Lliga del mes d’abril. Durant el frenètic mes d’abril, en què els blaugranes han disputat nou partits, set en competició domèstica i dos a la Lliga de Campions contra el Juventus, el crac blaugrana va fer quatre doblets contra el Sevilla, la Reial Societat, el Reial Madrid i l’Osasuna, respectivament. Messi va disputar sis partits de Lliga, i només es va perdre el duel contra el Granada.

Els gols del jugador culer han estat decisius en moltes ocasions, com en el Clàssic disputat al Santiago Bernabéu, en què Messi va ser l'encarregat d'obrir el marcador i de donar el triomf amb un gol al temps afegit. En el total de la Lliga Messi ha marcat 35 gols, xifra que el situa com a màxim golejador de la competició per davant de Luis Suárez (27). Aquesta és la segona vegada que atorguen aquest premi al ’10’ blaugrana després d’aconseguir el del mes de gener del 2016, la temporada 2015/16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut