La Supercopa de Catalunya, presentada a Tarragona

La Supercopa de Catalunya, presentada a Tarragona

El directiu Xavier Vilajoana ha representat el FC Barcelona en l’acte previ a la disputa del partit del proper dimarts entre el Barça i l’Espanyol

Aquest dijous s’ha celebrat l’acte de presentació de la segona edició de la Supercopa de Catalunya, que enfrontarà el FC Barcelona i l’Espanyol. El partit es disputarà el proper dimarts 25 d’octubre a les 21.30 hores al Nou Estadi de Tarragona. I precisament ha estat a Tarragona on s’ha presentat el partit. A la sala d’actes de l’Ajuntament s’han aplegat els representants de la Federació Catalana de Futbol, del FC Barcelona i del RCD Espanyol.

El derbi que decidirà el guanyador de la Supercopa de Catalunya ha aixecat una gran expectació a Tarragona, i les entrades per veure el partit al Nou Estadi s’han exhaurit, tal com s’ha anunciat.

El directiu del FC Barcelona Xavier Vilajoana ha estat el representant del Club en l’acte celebrat a Tarragona. Vilajoana ha assegurat: “Des del Club afrontem aquesta competició amb la màxima intensitat perquè és el campionat de casa nostra. Estem molt il·lusionats i volem repetir la victòria, com ja va succeir fa dos anys a Girona”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut