La Supercopa d’Espanya és el compte pendent de Suárez com a golejador

La Supercopa d’Espanya és el compte pendent de Suárez com a golejador

La competició que arrenca aquest diumenge és l’única en què Luis Suárez encara no ha marcat com a blaugrana

Luis Suárez té un compte pendent de cara a la final de la Supercopa d’Espanya que es disputarà a partir d’aquest diumenge a doble partit contra el Sevilla. I és que és l’única competició en què el davanter uruguaià encara no ha marcat com a jugador del FC Barcelona. El ‘9’ blaugrana, doncs, té entre cella i cella l’estrena com a golejador en aquesta competició, per afegir el seu nom a la llista de jugadors que han marcat en totes les competicions.

L´únic cop que Suárez va participar a la Supercopa d’Espanya va ser a la temporada 2015/16, contra l’Athletic Club, en una final que va acabar amb triomf basc. En aquella ocasió, a més, Suárez no va aconseguir fer-li cap gol a Gorka Iraizoz. A banda d’això, el davanter ha registrat uns números estratosfèrics durant les dues temporades que duu al Barça: 84 gols en 96 partits que ha jugat fins al moment.

Durant la temporada passada, Suárez va ser el màxim golejador de la Lliga amb 40 dianes en 35 partits. Aquests registres el van convertir en l’indiscutible Bota d’Or europeu. A la Copa del Rei, el davanter uruguaià ha marcat set gols en els deu partits que ha disputat des que està a les ordres de Luis Enrique. En competició europea, Suárez ha fet 15 gols en els 19 partits que ha participat vestit de blaugrana a la Lliga de Campions, a més d’un gol en la final de la Supercopa d’Europa contra el Sevilla a Tbilisi el curs passat. La cirereta del pastís d’una temporada de luxe de l’uruguaià van ser les cinc dianes en el Mundial de Clubs, on va ser el màxim golejador.

D’aquesta manera, Luis Suárez espera poder ajudar l’equip marcant el seu primer gol a la Supercopa d’Espanya, que aquest any enfrontarà el Barça amb el Sevilla. El duel d’anada serà al Ramón Sánchez Pizjuán. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut