La selecció argentina torna a convocar Leo Messi

La selecció argentina torna a convocar Leo Messi

Unes hores després que el seleccionador Edgardo Bauza visités Barcelona i el Camp Nou, l’argentí ha pres la decisió de seguir defensant la samarreta ‘albiceleste’ i jugar els partits classificatoris per al Mundial de Rússia 2018

El nou seleccionador argentí Edgardo Bauza ja ha fet oficial la seva primera llista de convocats com a tècnic de l’Argentina. I, d’entre els 27 noms, n’hi ha dos de color blaugrana. Es tracta del de Javier Mascherano i del de Leo Messi, que, d’aquesta manera, deixa clara la seva intenció: continuar jugant amb la selecció del seu país. Així ho ha fet públic, a més, en un comunicat oficial, en què el ‘10’ del Barça declara que vol continuar ajudant el futbol del seu país: “No vull crear un problema més, sinó tot el contrari. Cal arreglar moltes coses del futbol argentí, però prefereixo fer-ho des de dins".

Messi ha pres aquesta decisió després que el nou seleccionador, Edgardo Bauza, visités Barcelona i el Camp Nou, en el partit contra el Gamper, i es replantegés la decisió d’abandonar el combinat argentí, després de perdre la final de la Copa Amèrica contra Xile.

"Em van passar moltes coses pel cap el dia de l'última final i vaig pensar seriosament a deixar-ho. Però estimo massa el meu país i aquesta samarreta", ha indicat Messi en el seu comunicat.

És per això que Bauza l’ha convocat per als dos proper partits de l’Argentina, classificatoris per al Mundial de Rússia 2018. El primer serà contra l’Uruguai, el proper 1 de setembre, mentre que el segon enfrontarà l’‘albiceleste’ contra Veneçuela, el 6 de setembre.

La llista de convocats

Porters: Sergio Romero (Manchester United), Mariano Andújar (Estudiantes), Nahuel Guzmán (Tigres)

Defenses: Facundo Roncaglia (Celta), Mateo Musacchio (Vila-real), Ramiro Funes Mori (Everton), Emmanuel Mas (San Lorenzo), Marcos Rojo (Manchester United), Martín Demichelis (Espanyol), Pablo Zabaleta (Manchester City), Gabriel Mercado (Sevilla), Nicolás Otamendi (Manchester City).

Migcampistes: Matías Kranevitter (Atlètic de Madrid), Javier Mascherano (FC Barcelona), Lucas Biglia (Lazio), Augusto Fernández (Atlètic Madrid), Ever Banega (Inter), Javier Pastore (PSG), Erik Lamela (Tottenham), Nicolás Gaitán (Atlètic de Madrid), Ángel Di María (PSG).

Davanters: Lionel Messi (FC Barcelona), Ángel Correa (Atlètic de Madrid), Lucas Pratto (Atlético Mineiro), Sergio Agüero (Manchester City), Paulo Dybala (Juventus), Lucas Alario (River).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut