Vuit culers entren en acció aquest dijous

Vuit culers entren en acció aquest dijous

Piqué, Iniesta, Sergi Roberto, Jordi Alba i Busquets s'enfronten a Itàlia i els sud-americans Suárez, Neymar Jr i Mascherano juguen més tard

La classificació prèvia al Mundial de Rússia 2018 comença aquest dijous la seva segona jornada. En els diferents enfrontaments en joc hi podem trobar fins a 8 jugadors del primer equip de Luis Enrique, d’un total de 13 seleccionats que han abandonat el vestidor blaugrana durant uns dies. La selecció on s’aglutinen el màxim nombre de blaugranes és, un cop més, l’espanyola de Julen Lopetegui. Piqué, Iniesta, Sergi Roberto, Jordi Alba i Busquets disputen aquest vespre, a les 20.45h, un decisiu partit davant Itàlia al Juventus Stadium de Torí. Ambdues seleccions es troben empatades en primera posició del grup G (juntament amb Albània) després de sumar els tres punts en la jornada inaugural i tot indica que l’esdevenir de la primera posició del grup es decidirà en els enfrontaments directes entre les dues seleccions.

Per seguir la participació dels tres jugadors blaugrana restants que participen avui amb les seves seleccions s’haurà d’esperar a ben entrada la matinada. Luis Suárez, Neymar Jr i Javier Mascherano disputen la novena jornada del grup sud-americà. L’Uruguai defensa la primera posició davant Veneçuela (01.00 h) a Montevideo en un partit que estarà marcat pel rècord que podria aconseguir el davanter blaugrana si aconsegueix veure porteria i igualar (o superar) Hernán Crespo com a màxim golejador històric de les eliminatòries sud-americanes amb 19 gols. Per la seva part, Brasil juga a Natal davant Bolívia (02.45 h) i l’Argentina viatja fins a Lima per enfrontar-se al Perú (04.15 h).

L’altre jugador blaugrana amb participació en aquesta fase prèvia de cara al proper Mundial és el juvenil Labinot Kabashi, que amb només 16 anys ha estat cridat per primer cop pel seu país d’origen, Kosovo. El combinat dirigit per Albert Bunjaki es veu les cares amb Croàcia a partir de les 20.45 h. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut