La màgia de Messi davant l’Athletic

La màgia de Messi davant l’Athletic

Regats, assistències, gols, triomfs, títols...Repassa els millors detalls de Leo Messi contra l’Athletic Club en els partits jugats al Camp Nou

Leo Messi ens obsequia amb innombrables detalls de qualitat sigui quin sigui el rival al qual s’enfronta. El davanter del FC Barcelona no deixa de superar registres i de deixar bocabadats tots aquells que el segueixen. Davant l’Athletic Club no és una excepció. Especialment en els partits disputats al Camp Nou. Ja en la seva estrena –durant la temporada 2005/06- un gol del ‘10’ blaugrana va servir per sumar tres punts en una victòria agònica (2-1).

Entre Lliga, Copa del Rei i Supercopa d’Espanya, l’astre argentí ha disputat 16 partits davant el conjunt basc a l’Estadi. Messi, a banda de repartir un munt d’assistències i portar de corcoll els jugadors de l’Athletic amb els seus regats, ha aconseguit 13 gols –amb una mitjana de 0,8 gols per partit-. D’aquests 13 gols, molts d’aquests quedaran sempre en el rècord de l’afició blaugrana: especialment el marcat en la final de la Copa del Rei de la temporada 2014/15, en què va aconseguir exemplificar totes les seves virtuts amb un gol que va servir per alçar un nou títol.

De manera exclusiva, hem preparat un recull dels millors detalls de Messi en els partits disputats al Camp Nou davant l’Athletic. Descobreix la màgia del ‘10’ blaugrana a través del vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut