La Juventus empata contra el Nàpols (1-1)

El rival del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions ha aconseguit un punt en una de les sortides més complicades de la Serie A a l’estadi San Paolo

La Juventus, rival del Barça als quarts de final de la Champions i líder i vigent campió de la Serie A, ha empatat el duel corresponent a la 30a jornada de la lliga italiana davant el Nàpols. Els torinesos visitaven el difícil camp de San Paolo amb la intenció d’ampliar el marge de 10 punts sobre el conjunt entrenat per Maurizio Sarri, tercer classificat.

El partit s’ha posat ben aviat a favor dels interessos bianconeri. En la primera arribada amb perill, Khedira ha pogut batre Rafael després de conduir, associar-se amb Pjanić i rematar de primeres a l’interior de l’àrea (0-1, min 6). Els locals, amb la necessitat d’igualar el marcador, han reaccionat, i a mesura que avançaven els minuts s’han refet del cop anímic i han començat a inquietar Buffon. Els napolitans han tingut diverses ocasions per empatar, però no han pogut concretar cap jugada durant els primers 45 minuts.

Els primers compassos del segon temps han tornat a ser un monòleg del Nàpols i la insistència ha trobat premi: assistència de Mertens perquè Hamsik teledirigeixi la pilota a l’escaire, impossible per al porter (1-1, min 60). A falta de 10 minuts per al final, Allegri ha fet entrar un dels seus pilars ofensius, Paulo Dybala, però no ha pogut capgirar el resultat.

Amb aquest empat, la ‘Vecchia Signora’ segueix al capdavant de la classificació amb sis punts d’avantatge respecte la Roma. El calendari és capritxós i farà que dimecres vinent torinesos i napolitans es tornin a veure les cares a San Paolo en la tornada de semifinals de la Copa d’Itàlia, de moment amb 3-1 a favor de la Juventus.