fcb.portal.reset.password

Descobreix el diàleg entre Umtiti i Digne a la xarxa

En un interval de poc més de 24 hores, Lucas Digne i Samuel Umtiti es van presentar oficialment com a nous jugadors del FC Barcelona. Dijous va ser el torn de Digne, que, tot i l’aparatós apòsit que duia a la cara, va viure amb emoció el seu primer dia com a blaugrana. Després d’una jornada molt intensa, va trepitjar per primera vegada la gespa del Camp Nou vestit amb la samarreta del Barça. Abans d’això, des del túnel de vestidors, Digne va voler enviar un curiós missatge al seu nou company Umtiti: “Tindràs més pressió que en un partit”.

I és que 24 hores després, Samuel Umtiti es trobaria en la mateixa situació. Després de superar la revisió mèdica i signar el seu contracte, el nou central blaugrana es presentava davant del Camp Nou. Es trobava en aquell punt del qual l’havia advertit Digne, però va respondre al missatge des del vestidor, també amb molt sentit de l’humor: “Ho sento, Lucas, però jo no he sentit pressió”. “No sóc com tu”, va afegir, bromejant, Umtiti.

Tots dos jugadors es coneixen molt bé. Tot i venir de l’Olympique de Lió i del PSG, respectivament –Digne va ser cedit a la Roma l’última temporada–, els dos han coincidit en totes les categories de la selecció francesa. Aquest estiu, de fet, ja han compartit vestidor durant l’Eurocopa, en què el conjunt bleu va ser subcampió. Amb 22 anys cadascun, ara tornen a coincidir, al Barça, amb tot el futur per endavant.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();