fcb.portal.reset.password

Rafael Alcántara do Nascimento, Rafinha, és un dels millors exemples de l’èxit del model formatiu del FC Barcelona. El brasiler va arribar a la categories inferiors del Club amb 13 anys i, després de molts anys d’esforç i formació, s’ha consolidat al primer equip. El seu cas el converteix en un mirall per als joves jugadors que es formen dia a dia a la Masia amb el somni d’arribar a jugar al Camp Nou. Així, el ‘12’ blaugrana va fer una visita molt especial a l’Infantil A, categoria en la que ell va començar el seu camí al Barça.

Un cop superada la sorpresa inicial de tots els integrants de l’equip, Rafinha és sotmès a un qüestionari molt diferent als que està acostumat a afrontar durant la temporada. El brasiler es posa a disposició dels joves jugadors de la Masia i rep preguntes de tots tipus: les sensacions del debut, els coneixements adquirits al Club, el somni d’estrenar-se al Camp Nou...

Rafinha explica que jugar al primer equip és acomplir un somni, i que fins a l’etapa al filial no es va plantejar seriosament la possibilitat d’arribar-hi. A més, encoratja tots els jugadors de l’Infantil A a divertir-se jugant a futbol i a esforçar-se al màxim, i els anima a aprofitar l’oportunitat que suposa poder jugar al Barça.

No et perdis les respostes de Rafinha a les preguntes dels jugadors de l’Infantil A. El test més personal dels jugadors de la Masia al ‘12’ del Barça, en aquest vídeo.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();