L’exhibició del trident blaugrana contra el València

L’exhibició del trident blaugrana contra el València

Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr van tornar a oferir un recital de gols, regats, assistències i jugades per treure’s el barret, aquest cop contra l’equip valencià al Camp Nou

El trident ofensiu blaugrana mai en té prou. Els tres tenors de l’atac del FC Barcelona demostren partit rere partit per què són la millor davantera del món. Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr van oferir, aquest cop contra el València al Camp Nou, una altra exhibició de futbol, de poder ofensiu i de letalitat dins l’àrea.

Gols de bandera, però també amb picaresca, regats impossibles i letals, assistències mil·limètriques i combinacions per treure’s el barret. El trident culer no deixa mai de sorprendre i ofereix recital rere recital pràcticament a cada jornada. Ahir, doblet de Leo Messi –que ja en suma 100–, gol de Luis Suárez i dues assistències de Neymar Jr (una de les quals, de servei de banda).

A més, Leo Messi continua liderant la classificació del Pitxitxi i la Bota d’Or amb 25 gols, seguit precisament del seu company Luis Suárez (21 dianes). Neymar Jr en suma 8, i és el màxim assistent de les cinc grans lligues europees en totes les competicions amb un total de 19 passades de gol. Sens dubte, una davantera única i irrepetible. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut