L’1 per 1 dels jugadors del Barça B a l’‘stage’ del primer equip a St. Geroge’s Park

L’1 per 1 dels jugadors del Barça B a l’‘stage’ del primer equip a St. Geroge’s Park

José Suárez, Josep Martínez, Marlon, Martínez, Borja López, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara i Mujica s’incorporen a l’expedició blaugrana a St. Geroge’s Park

El primer equip del Barça afronta a l’‘stage’ de pretemporada que aquest estiu tindrà lloc a St. George’s Park (Regne Unit). L’equip està incomplet, ja que els jugadors que van participar tant a la Eurocopa de França com a la Copa Amèrica, menys Messi, encara estan gaudint de les vacances. Per això, Luis Enrique ha hagut de comptar per a l’‘stage’ amb alguns jugadors del Barça B, inclosos nous juvenils que pujaven al segon equip que entrena Gerard López. Veiem qui són els jugadors del Barça B que estaran a les ordres de Luis Enrique durant l’‘stage’ de pretemporada.

José Suárez

És porter del Barça B. Va arribar com a juvenil la temporada 2013/14 en la qual va guanyar la Lliga de la Divisió d’Honor Juvenil i la Youth League. Durant la temporada 2014/15 va fer el salt al Barça B i es va posar a les ordres d'Eusebio Sacristán i Jordi Vinyals. El curs passat va seguir al filial amb Gerard López com a tècnic.

José Antonio Martínez

És una de les incorporacions del Barça B per a la temporada 2016/17. El central ve del Sevilla Atlètic amb el qual va pujar a la Segona Divisió i espera tenir un bon rendiment per assegurar-se un lloc a l’onze inicial de Gerard López.

Marlon

És un dels altres fixatges que ha fet l’equip de Gerard López per a aquesta temporada. Procedent del Fluminense, el central dretà s’incorpora cedit al club blaugrana, que es guarda una opció de compra.

Josep Martínez

El porter va fixar pel juvenil el juliol del 2015. Ara tindrà l’oportunitat de seguir creixent amb els millors. Va jugar com a porter titular el primer partit de pretemporada del Barça B contra l’Escala deixant la porteria a zero.

Borja López

És jugador del Barça B des de la temporada 2015/16. El defensa va arribar amb la carta de llibertat, després de rescindir el seu contracte amb el Mònaco i després d’haver jugat el primer tram de la temporada passada a l’Arouca, a la Primera Divisió portuguesa.

Àlex Carbonell

Va començar a la Masia i el 2011 va fixar pel Cornellà, on va explotar com a mitjapunta, i després va tornar a Can Barça per incorporar-se al juvenil. Com a davanter, va ser decisiu a la semifinal de la Copa Catalunya contra el Girona FC, al qual  va poder fer un gol al minut 84 que va permetre classificar l’equip per a la final.

Gerard Gumbau

Vesteix la samarreta blaugrana des del seu fixatge en la temporada 2014/15. El migcampista, procedent del Girona FC, va debutar com a titular amb el primer equip el 15 de gener del 2015 a vuitens de final de la Copa del Rei davant l’Elx, i ha jugat un total de nou partits amb el primer equip en tres competicions diferents –Lliga, Copa i Champions.

Carles Aleñá

El migcampista blaugrana va debutar amb el Barça B durant la temporada passada. Aleñá va fer bones actuacions al Juvenil A de Gabri  i això va permetre que Gerard López el pugés durant la temporada. El migcampista va destacar a la Youth League, competició en què van estar a punt de classificar-se per a la Final Four. Gràcies al seu bon rendiment, Luis Enrique el va convocar per primer cop el 10 de febrer del 2016 per jugar la tornada de semifinals de la Copa del Rei contra el València. Aleñá, però, no ha disputat encara cap minut amb el primer equip.

Francisco José Perdomo ‘Nili’

És un altre incorporació del Barça B per a la propera temporada. Ve de jugar vuit partits a Primera Divisió  amb la samarreta de l’UD Las Palmas, un d’aquests contra el Barça a la jornada 25. Va jugar la segona part del primer partit de pretemporada del Barça B contra l’Escala, en el qual va deixar grans combinacions que van culminar la primera victòria de la pretemporada.

Jesús Alfaro

El davanter de 25 anys s’incorpora com a nou fixatge per a la temporada vinent. L’any passat va militar a l’Alcoià, a Segona Divisió, amb el qual va marcar 10 gols. Alfaro destaca per la seva polivalència, ja que pot jugar a qualsevol  de les tres posicions atacants. També hi va ser en el primer partit de la pretemporada sortint des de la banqueta a la segona part contra l’Escala a qui li va marca dos gols. Va combinar-se bé amb Nili deixant la victòria culer en 0-6.

Juan Cámara

El mitjapunta es posava a les ordres del llavors entrenador del Barça B Eusebio Sacristán per a la temporada 2014/15, després que es formés a les categories inferiors del Vila-real. Amb el filial culer ha jugat un total de 59 partits. El davanter va debutar amb el primer equip el curs passat a la Copa i a la Champions contra el Bayr Leverkusen.

Rafa Mujica

El davanter centre de només 17 anys va fixar pel juvenil blaugrana el 2015. El curs passat va destacar per la seva velocitat i precisió al Juvenil A de Gabri. Internacional amb la selecció espanyola Sub-17, Gerard López ha confiat en ell més d’un cop i l’ha fet debutar amb el Barça B. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut