fcb.portal.reset.password

 

El llançament del videojoc Pro Evolution Soccer 2017 ha arribat aquest dijous de la mà de Konami Digital Entertainment, la gran empresa japonesa de videojocs que va signar, el juliol passat, un acord per convertir-se en Premium Partner del FC Barcelona per a les tres pròximes temporades.

"A Konami ens sentim molt orgullosos del que hem aconseguit amb PES 2017," ha comentat Tomotada Tashiro, President de Konami Digital Entertainment B.V.

PES 2017, que estarà disponible per PlayStation®4, XboxOne, PlayStation®3, Xbox360 i Steam, és la versió més intuïtiva de totes, amb la incorporació d'una sèrie d'elements avantguardistes que reprodueixen l'experiència d'un partit de futbol amb més realisme que mai.

"Hem forjat grans relacions amb col·laboradors claus perquè el realisme del joc aconseguís noves alçades", explica Sr. Tashiro.

Una de les claus del gran nivell de realisme que ofereix PES 2017 ha estat les aliances que KONAMI ha creat amb alguns dels clubs de futbol més importants del món, que inclouen el FC Barcelona.

Gràcies a l'acord de patrocini entre KONAMI i el club català, PES 2017 incorpora imatges exclusives del Camp Nou, el que permet una recreació perfecta de l'Estadi del Barça, donant als usuaris una experiència de joc increïblement realista.

Les infinites opcions que permeten que els usuaris personalitzin l'experiència PES - des del control de la força i la velocitat de les passades fins als avenços sorprenents pel que fa als porters - es sumen per crear un PES 2017 únic.

"PES 2017 representa un nou referent per als jocs de futbol i ens alegra que, a partir d'avui, els aficionats del futbol a tot el món podran endinsar-se en les seves moltes complexitats i la seva experiència de joc enlluernador," conclou Sr. Tashiro.

Tornar a dalt