Justin Bieber visita l'entrenament del FC Barcelona

Justin Bieber visita l'entrenament del FC Barcelona

L’estrella del pop, que actua aquest dimarts al Palau Sant Jordi de Barcelona, ha volgut saludar els jugadors del primer equip i compartir una estona amb ells a la Ciutat Esportiva

La darrera sessió abans de viatjar cap a Glasgow ha tingut un convidat especial. Es tracta del cantant canadenc Justin Bieber, que aquest dimarts actua al Palau Sant Jordi i ha volgut aprofitar el viatge per saludar els jugadors del primer equip del FC Barcelona i passar una estona amb ells a la Ciutat Esportiva.

L’estrella del pop, a més, ha tingut l’oportunitat de trepitjar la gespa del camp Tito Vilanova, on ha pogut compartir la pilota amb diferents futbolistes, com ara Neymar Jr o Rafinha. I és que, en aquesta jornada, s’ha pogut veure el cantant practicant el seu xut, així com posant a prova les seves habilitats com a porter.

No és la primera vegada que l’estrella del pop visita un entrenament del Barça. Ja ho va fer l’any 2011, quan va conèixer per primera vegada Messi, Iniesta i companyia. En aquella ocasió, i vestit amb la segona equipació blaugrana, també se’l va poder veure jugar un partidet juntament amb algun dels jugadors blaugrana, tal i com es pot recordar en el vídeo que s'adjunta a continuació:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut