fcb.portal.reset.password

El vicepresident esportiu, Jordi Mestre, ha compartit les seves primeres impressions després del sorteig de la Lliga de Campions, i ha reconegut que un grup amb el Manchester City, el Borussia Mönchengladbach i el Celtic és un grup complicat”. Per la seva banda, el director d’Esports Professionals, Albert Soler, s’ha mostrat il·lusionat: “Són grans rivals que faran que puguem gaudir de grans partits”.

Jordi Mestre ha reconegut: “Amb el Manchester City hem tingut bons partits”, i hem arribat a passar en les dues últimes eliminatòries disputades, “però això no significa que aquest any hagi de ser igual”. En aquest sentit, Mestre ha remarcat: “És sorprenent que, en tan poc temps, ens haguem enfrontat tantes vegades”. Albert Soler, també en la mateixa línia, ha volgut afegir: “Són equips que coneixem i amb què ens hem trobat en altres ocasions”.

Mönchengladbach i Celtic són els rivals que completen el grup C. Mestre ha assenyalat que “els equips alemanys sempre són difícils”, i que enfrontar-se al Celtic tampoc serà fàcil. I és que és conscient que “enfrontar-se al Celtic a la pretemporada no és el mateix que fer-ho a la Lliga de Campions”.

Retrobament amb Pep Guardiola i Claudio Bravo

Soler ha afegit que “rebrem a Guardiola i a Claudio Bravo, que tindrà l’oportunitat d’acomiadar-se de l’afició, i serà un gust que tornin a casa”. Bravo ha estat dos anys defensant la samarreta del FC Barcelona i Jordi Mestre ha volgut reconèixer aquesta tasca i ha aprofitat “per donar-li les gràcies a Bravo per aquestes dues temporades”.

Tornar a dalt