Jordi Masip i Sergi Samper aposten per seguir creixent al FC Barcelona

Jordi Masip i Sergi Samper aposten per seguir creixent al FC Barcelona

El porter i el migcampista blaugranes volen “aprendre al costat dels millors” i “esperar l’oportunitat” de tenir minuts

Després de l’entrenament matinal a St. George’s Park, Jordi Masip i Sergi Samper han estat els encarregats d’atendre els mitjans desplaçats a Anglaterra. Tots dos jugadors han estat clars en definir els seus objectius de cara a la temporada que és a punt d’arrencar. Tant Masip com Samper han afirmat que volen “seguir creixent i aprenent dels millors”, per després “esperar l’oportunitat de tenir minuts”.

Masip, que afronta la tercera temporada al primer equip, valora molt positivament el treball que està fent l’equip aquests dies a St. George’s Park: “Estem molt tranquils, la temperatura és idònia i els entrenaments van molt bé”. De cara a la temporada, el porter sabadellenc només pensa a “treballar per complicar la decisió de l’entrenador”. “Tinc la màxima il·lusió”, afegeix. El blaugrana, a més, ha elogiat els seus dos companys de porteria, que aviat es reincorporaran al grup: “Bravo i Ter Stegen han demostrat que són grans porters, han guanyat títols i no hi ha res a dir”.

El porter, que afirma que el seu somni “segueix sent triomfar al Barça”, creu que ha “d’estar preparat per si passa alguna cosa poder ajudar l’equip”. En aquest sentit, explica que “l’entrenador confia en mi i això és el que compta”.

Per la seva banda, Sergi Samper compta també amb la màxima il·lusió. Repeteix a St. George’s Park, però ara ja com a jugador del primer equip. Declara que vol “millorar i créixer com a jugador”, i creu que “la temporada és llarga i hi haurà oportunitats per a tots”. El migcampista vol fer-se un lloc a l’equip, però és conscient de la forta competència que hi ha a la seva posició. En aquest sentit, ha reconegut que “si Luis Enrique diu que el millor és una cessió, acceptaré”. Tot i així, la seva primera intenció és quedar-se al Barça i complir el somni que té des dels 6 anys, quan va ingressar a l’FCBEscola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut