Jordi Alba: “Ens mereixem guanyar aquesta Copa”

Jordi Alba: “Ens mereixem guanyar aquesta Copa”

El lateral blaugrana repassa la trajectòria dels de Luis Enrique a la Copa del Rei aquest curs

Jordi Alba ha analitzat en una entrevista a Barça TV la trajectòria del Barça a la Copa del Rei, i ha assegurat que s’han trobat “amb rivals complicats” i que els ha costat “remuntar en alguns partits”. Un camí que ha dut els de Luis Enrique a classificar-se per a la final contra l’Alabès.

Un rival que es va endur el triomf en el duel de Lliga disputat al Camp Nou (1-2). “Serà un partit contra un rival molt fort i que ha fet molt bona temporada en Lliga i Copa”, afirma Alba, i ha afegit que els blaugranes es mereixen “guanyar aquesta Copa pel nivell de l’equip aquesta temporada”.

“La Copa és una competició bonica i atractiva per a qualsevol jugador per la quantitat de gent que mou i l’ambient entre les aficions”, explica el lateral blaugrana. Jordi Alba també ha analitzat com haurà de jugar el Barça contra l’Alabès per tal d’aixecar el títol: “Per guanyar hem de tenir la pilota i que es cansin de córrer, tenint ocasions i mostrant la nostra millor versió, perquè si no ens costarà molt”. 

Preguntat per quin és el seu gol més especial, Alba ha recordat la diana marcada la temporada passada contra el Sevilla. Un gol que va servir als de Luis Enrique per obrir el marcador i el camí cap a la 28a Copa del Rei del palmarès blaugrana: “Ens costava molt fer un gol, i gràcies al Leo vaig poder marcar el primer del partit”.

Iniesta: “Per a nosaltres la Copa és un títol més”

El migcampista manxec ha assegurat en una entrevista a RAC1 que la Copa del Rei “es tracta d’un títol més i ens pot servir per tancar la temporada amb les millors sensacions possibles”. Amb relació al rival a la final, Iniesta ha afirmat que “l’Alabès ha fet una grandíssima temporada i es troben en un moment històric”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut