Jordi Alba: “Ens motiven els anys que fa que guanyem títols”

Jordi Alba: “Ens motiven els anys que fa que guanyem títols”

El lateral blaugrana ha recordat que l’equip fa molt de temps que protagonitza “grans temporades” i això els ha de servir d’estímul per aspirar a la Lliga de Campions, però també a la Lliga i a la Copa

Jordi Alba ha comparegut davant els mitjans de comunicació per valorar l’estrena de la Lliga de Campions aquest dimarts davant el Celtic de Glasgow al Camp Nou. El Barça que el curs passat va conquerir la Lliga i la Copa del Rei fent un doblet històric, vol tornar a conquerir Europa després que ho fes el 2015 amb un triplet meravellós. Per aquest motiu, el lateral blaugrana ha recordat que “ens motiven els anys que fa que estem guanyant títols” per afrontar de nou tots els reptes d’aquesta temporada. De fet, Jordi Alba ha estat clar i ha asseverat que “l’equip té moltes ganes i il·lusió per tornar a guanyar tots els títols una altra vegada".

El duel contra el Celtic arriba just després de la derrota inesperada davant l’Alabès a la Lliga de dissabte passat. Però el vestidor té ganes d’aixecar-se per demostrar que l’ensopegada es tracta només d’un accident: “Cada partit és una història, l’Alabès es va tancar molt bé i ja està. El millor és que ser futbolista et permet tornar a jugar en tres dies”.

“S’haurà de tenir molt la possessió de la pilota, crear ocasions per les bandes i ser agressius”

Per superar l’equip de Brendan Rodgers, Jordi Alba ha reconegut que “s’haurà de tenir molt la possessió de la pilota, crear ocasions per les bandes i ser agressius”. El lateral blaugrana, que ha estat preguntat per la competitivitat de l’equip, ha destacat que el fet que hagi arribat un lateral com Lucas Digne, així com la resta de fitxatges, “fa millor l’equip perquè la competència és bona per al grup”.

Jordi Alba ha elogiat Alcácer, amb qui va coincidir al València i el coneix des dels 16 anys per assegurar que “és un magnífic davanter, té molt gol i sap que ve a un Club molt exigent que té els tres millors davanters del món”. I ha finalitzat dient que Messi “ajuda tot l’equip a fer-nos millors, fa 12 anysque està al màxim nivell i és d’admirar perquè això és molt complicat”. “Per a nosaltres és vital”, ha sentenciat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut