Joachim Löw: “El Barça és un equip que sempre pertany al cim europeu”

Joachim Löw: “El Barça és un equip que sempre pertany al cim europeu”

El tècnic de la selecció alemanya de futbol ha presenciat l’entrenament del FC Barcelona d’aquest diumenge i ha lloat el model del Club

El seleccionador alemany de futbol, Joachim Löw, ha estat present aquest diumenge a l’entrenament del FC Barcelona. Des de la graderia del camp Tito Vilanova, ha seguit la sessió en companyia dels seus ajudants, Andreas Köpke i Miroslav Klose –tots dos exjugadors del combinat alemany. En acabar la sessió, Joachim Löw s’ha mostrat “content” de ser a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per “veure un entrenament i visitar Marc-André Ter Stegen”, i ha confessat que també han fet “un cop d’ull als més joves”.

En relació amb el porter blaugrana, un fix a les convocatòries de la Mannschaff, ha comentat: “És un gran porter que participa molt en la creació de joc”. I ha afegit: “Ens alegrem que sigui al Barça i que jugui gairebé tots els partits, perquè això és molt important per al seu desenvolupament”.

Löw també ha dit que “el Barça és un equip que sempre pertany al cim europeu”, perquè “sempre té un paper molt important tant a Europa com a la Lliga espanyola”. A més, el seleccionador alemany ha elogiat l’estructura del Barça i el seu model de formació: “És un club molt professional, amb una molt bona filosofia, i és un model també per a molts altres països”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut