Ja es coneix l’horari del Barça-Athletic Club de Lliga

Ja es coneix l’horari del Barça-Athletic Club de Lliga

Els blaugranes rebran el conjunt basc el dissabte 4 de febrer a les 16.15 hores al Camp Nou en el partit corresponent a la jornada 21 de Lliga

Barça i Athletic Club s’enfrontaran el dia 4 de febrer a les 16.15 hores al Camp Nou. Així ho ha publicat aquest dilluns la Lliga que ha fet públics els horaris de la jornada 21 del campionat domèstic. Serà el tercer enfrontament davant el conjunt basc en un mes, després de l’eliminatòria que disputaran de vuitens de final de la Copa del Rei. El partit de Lliga estarà emmarcat en un calendari exigent que el Barça iniciarà a partir d’aquest dijous, precisament, també contra l’Athletic. I és que si els blaugranes van passant de ronda a la Copa del Rei jugaran partits cada tres dies.

Durant aquest mes de gener el Barça iniciarà l’any amb dues visites complicades com són San Mamés, aquest dijous que coincideix amb la nit de Reis, i diumenge a El Madrigal, mentre que la següent setmana afrontarà dos partits al Camp Nou davant l’Athletic Club en la tornada de Copa i el Las Palmas a la Lliga. Eibar i Betis seran les dues visites consecutives que tindran els de Luis Enrique a la Lliga per finalitzar el primer mes de l’any, mentre que començaran el febrer amb un altre duel davant l’Athletic Club. Un mes en què els de Luis Enrique podrien jugar les semifinals de Copa. El que ja és segur serà el retorn a la Lliga de Campions amb l’apassionant eliminatòria de vuitens davant el PSG durant el mes de febrer i principis de març. En definitiva, un inici de 2017 carregat de partits i ple de reptes pels blaugranes en què es començaran a determinar els objectius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut