L'era Valverde arrencarà el 12 de juliol

L'era Valverde arrencarà el 12 de juliol

L’equip blaugrana viatjarà el 19 de juliol als Estats Units per disputar tres amistosos contra la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid

L’etapa d’Ernesto Valverde al capdavant del primer equip arrencarà el dimecres 12 de juliol. Aquell dia estan citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper un primer bloc de jugadors del primer equip, que són els que no han tingut partits internacionals durant el mes de juny. Dos dies més tard, el divendres 14, estan convocats aquells jugadors que sí que han disputat partits internacionals durant aquest mes de juny. En tots dos casos en la primera sessió de treball els jugadors completaran proves físiques i mèdiques abans de començar a fer treball de camp.

Durant tota la primera setmana l’equip durà a terme jornades amb doble sessió de treball, amb entrenaments al matí i a la tarda.

Gira nord-americana amb tres partits

L’equip viatjarà el 19 de juliol a Nova York per dur a terme una gira nord-americana que durarà fins al dia 29. Durant aquests deu dies als Estats Units el FC Barcelona disputarà també un total de tres compromisos amistosos. Seran contra el Juventus el dia 22 a Nova Jersey, contra el Manchester United el dia 26 a Washington i el Clàssic contra el Reial Madrid el dia 29 a Miami. Aquests partits s’emmarquen en la International Champions Cup, competició que el conjunt blaugrana disputa per tercera temporada consecutiva.

Està previst que els jugadors que disputen la Copa Confederacions o l’Europeu Sub-21 s’incorporin a la primera sessió de l’equip després de la gira pels Estats Units.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut