Il·lusió multitudinària al Miniestadi

Il·lusió multitudinària al Miniestadi

10.408 aficionats han pogut gaudir de la sessió de portes obertes del primer equip del FC Barcelona

Com és habitual en aquestes dates del mes de gener, el primer equip del FC Barcelona ha realitzat l’entrenament de portes obertes. Els nens i nens, com sempre, han estat els autèntics protagonistes d’una jornada festiva que s’ha realitat al Miniestadi. I és que 10.408 aficionats han pogut seguir de ben a prop la sessió preparatòria que ha dirigit Luis Enrique. Una sessió que ha començat amb una gran posada en escena quan els jugadors han sortit a la gespa acompanyats de l’himne del Barça i de l’afició aixecant les banderes del Barça repartides per tot el Miniestadi. Just dos dies abans de l’arribada dels Reis Mags de l’Orient, els jugadors del Barça han regalat il·lusió als més petits que han pogut gaudir dels seus ídols ben a prop.

Després d’unes voltes d’escalfament per tot el Mini, el cos tècnic ha dividit la sessió en diferents estacions repartides pel camp. Un fet que ha estat ben rebut per l’afició que han pogut veure tot tipus d’exercicis dels diferents futbolistes. Els jugadors més aclamats, com no podia ser d’una altra manera, han estat Messi, Suárez i Neymar Jr. Tot i que també hi hagut crits d’ànims a Iniesta, Piqué i Ter Stegen, entre d’altres.

L’afició barcelonista no ha parat de gaudir de l’entrenament, ha animat sense aturador als jugadors, hi hagut càntics de tot tipus i han celebrat els gols que es marcaven en els partidets. I és que el públic blaugrana ha gaudit d’accions espectaculars dels seus ídols durant l’entrenament.

Autògrafs, fotografies i regals

Per finalitzar l’entrenament, els futbolistes han xutat diverses pilotes a la graderia que els més afortunats se les han emportat a casa. El moment més esperat ha estat quan els jugadors, un cop finalitzada la sessió d’entrenament, s’han apropat als aficionats present a les graderies del Miniestadi per firmar autògrafs i fer-se fotografies. Ha estat el moment més emotiu. També quan els jugadors s’han fotografiat amb els discapacitats que han estat presents durant la sessió a peu de gespa. La bogeria de l’afició per poder tocar els seus ídols ha estat total. I és que tenir als ídols blaugranes tan a prop és, sense cap mena de dubte, el millor regal de Reis pels més petits.

La plantilla, orgullosa de l’afició

Els jugadors del primer equip s’han mostrat satisfets amb l’escalfor que el públic present al Miniestadi ha donat a l’equip. En aquest sentit, Jordi Masip que avui compleix 28 anys, ha reconegut que “és una bona manera de tenir la gent a prop”. Javier Mascherano, per la seva banda, ha assegurat que “sempre és bonic mostrar el que fem cada dia a la gent que no ho pot veure”, mentre que Paco Alcácer ha explicat que “veure l’alegria de l’afició és molt important per a nosaltres” i s’ha mostrat molt satisfet amb l’estima que el públic li té: “L’estima que em dóna l’afició, intento donar-ja jo també al camp”.

Pel que fa a l’eliminatòria de Copa contra l’Athletic Club, Mascherano ha asseverat que “serà difícil” i ha reconegut que l’equip afronta la segona part de la temporada amb optimisme: “Tan de bo puguem arribar al final de temporada amb opcions a guanyar tots els títols”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut