Guardiola i Koeman se citen a Manchester abans de la Champions

Guardiola i Koeman se citen a Manchester abans de la Champions

Els dos exjugadors del Dream Team es veuran les cares aquest dissabte a les 16 hores en el duel corresponent a la vuitena jornada de la Premier League

Josep Guardiola i Ronald Koeman, dues llegendes del Dream Team de Johan Cruyff, es retrobaran aquest dissabte a la tarda a Manchester (16 hores). L’un, triomfador a Can Barça també com a entrenador, dirigeix el Manchester City que visitarà el proper dimecres 19 el Camp Nou en un esperat duel de Champions. L’altre, l’heroi de Wembley, lidera des d’aquest estiu el projecte de l’Everton.

Tots dos equips estan situats a la part superior de la taula classificatòria. El Manchester City encapçala la Premier League amb 18 punts, amb un balanç de sis victòries i una única derrota, mentre que l’Everton és cinquè amb 14 punts i ha guanyat quatre dels últims cinc compromisos de Lliga.

Serà un duel especial. Tots dos van coincidir al principi de la dècada dels 90 a Can Barça, una etapa especialment gloriosa en què es van guanyar quatre Lligues de manera consecutiva i la primera Copa d’Europa de la història del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut