Els gols de Messi contra la Reial Societat al Camp Nou

Els gols de Messi contra la Reial Societat al Camp Nou

Des de la temporada 2010/11, l’argentí ha fet set gols al conjunt basc en les seves visites a l'Estadi en Lliga, i només en una d’aquestes es va quedar sense marcar

Els registres golejadors històrics de Leo Messi a la Lliga són demolidors, i cap equip se’n salva. L’argentí acostuma a ser protagonista de la majoria de gols del Barça, ja sigui executant, assistint o iniciant les jugades. Tots els equips contra els quals s’ha enfrontat a Primera Divisió han patit els seus gols –l’últim va ser el Las Palmas-, i un dels que en els últims anys l’ha patit més és la Reial Societat.

El conjunt txuri-urdin visita el Camp Nou aquest dissabte (20.45 hores) en un duel clau per al desenllaç de la Lliga, i Messi buscarà allargar la seva ratxa contra els bascos. I és que el ‘10’ blaugrana ha marcat set gols en les visites de la Reial Societat a l’Estadi en partits de Lliga des del curs 2010/11. Des d’aquella temporada, l’argentí sempre ha marcat en les visites del conjunt donostiarra excepte en el curs 2014/15.

La ratxa va començar la 2010/11, quan Messi va ser l’autor d’un doblet en la golejada per 5-0. Un curs més tard l’argentí va tornar a participar en el triomf (2-1) amb un gol, i el següent (2012/13) va repetir doblet en una nova golejada per 5-1. El resultat va ser similar la temporada següent (4-1), i Messi va tornar a marcar. Després d’un curs sense fer-ho –el Barça va guanyar 2-0 però sense gol del ‘10’-, va reprendre la ratxa amb un altre gol en la victòria (4-0) de la temporada passada.

Set gols en cinc dels últims sis partits de Lliga al Camp Nou contra la Reial Societat. Una ratxa que buscarà mantenir-se vigent en el partit d’aquest dissabte. Els bascos, dirigits per l’exblaugrana Eusebio Sacristán, són sisens a la classificació i buscaran mantenir places europees. Al davant, però, hi haurà, entre d’altres, l’olfacte golejador de Leo Messi. Repassa els seus últims gols contra l’equip txuri-urdin

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut