Gols a totes les competicions de Luis Suárez

Gols a totes les competicions de Luis Suárez

El gol de l’uruguaià al Sánchez Pizjuán, el seu primer a la Supercopa d’Espanya, és el 85è del seu compte des que va arribar al FC Barcelona

A continuació repassem les dades més destacades de la victòria del Barça a Sevilla:

  • Luis Suárez ja ha marcat en totes les competicions des que juga al Barça. El gol a la Supercopa d’Espanya tanca el cercle a les sis competicions. En suma un total de 85 en 97 partits: 56 a la Lliga, 15 a la Lliga de Campions, 7 a la Copa, 5 al Mundial de Clubs, 1 a la Supercopa d’Europa i 1 a la Supercopa d’Espanya.
     
  • L’uruguaià s’ha convertit també en el primer golejador oficial de la temporada. Fa un any va ser Leo Messi qui va inaugurar el caseller de gols culers, també contra el Sevilla.
     
  • Luis Enrique va assolir aquest diumenge la seva primera victòria com a tècnic culer al camp del Sevilla. Fins ara havia registrat un empat a la temporada 2013/14 (2-2) i una derrota el curs passat (2-1), sempre a la Lliga.
     
  • El FC Barcelona no guanyava el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya des del 2012, quan va tombar el Reial Madrid per 3-2 al Camp Nou. Des de llavors, havia empatat al Calderón el 2013 i perdut contra l’Athletic Club ara fa un any.
     
  • Vuit dels jugadors titulars al Pizjuán ja ho van ser en el primer partit de la temporada 2014/15. Les úniques diferències: Bravo, Sergi Roberto i Arda Turan, enlloc de Ter Stegen, Alves i Rafinha.
     
  • El partit també va suposar el debut oficials de dos dels fitxatges culers: Lucas Digne i Denis Suárez.
     
  • El 0-2 final és el mateix resultat que es va produir en el darrer duel contra el Sevilla, a la final de la Copa del Rei. També va acabar 0-2 la darrera visita del Barça a la ciutat de Sevilla, en aquest cas al camp del Betis.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut