Gerard Piqué, millor jugador català de la temporada 2015/16

Gerard Piqué, millor jugador català de la temporada 2015/16

El defensa del FC Barcelona serà guardonat per segona vegada consecutiva a la gala dels premis que entrega la Federació Catalana de Futbol

Aquest dimarts s’ha reunit el jurat de la V Gala de les Estrelles del Futbol Català a l’Antiga Fàbrica de l’Estrella Damm, amb l’objectiu de definir els guanyadors dels premis que es reparteixen en les diferents categories. I, d’entre tots els guardonats, destaca el nom del defensa del FC Barcelona Gerard Piqué, que recollirà el premi com a millor jugador català de la temporada 2015/16 en la cerimònia que se celebrarà el pròxim 28 de novembre.

El ‘3’ blaugrana ha sortit vencedor de la votació en la categoria de 'Millor Jugador', amb el total del 43% dels vots. A més, els blaugranes Sergio Busquets, guardonat en la segona Gala de les Estrelles del Futbol Català, Sergi Roberto i Jordi Alba també competien per aquest premi, en què hi havia fins a deu candidats.

Piqué, doncs, ha estat premiat pel jurat dels premis de la Federació Catalana de Futbol després de ser una peça fonamental per aconseguir la Copa i la Lliga de la temporada passada, després de participar en 46 partits i marcar 5 gols.

Més premis blaugrana

Per la seva banda, Vicky Losada, que ha tornat al Barça Femení aquesta temporada després del seu pas per l’Arsenal, serà premiada en la categoria de ‘Millor Jugadora’. En segona posició ha quedat Olga Garcia, davantera del conjunt de Xavi Llorens. A més, pel que fa al futbol sala, el pivot del Barça Lassa Adolfo Fernández, que la temporada passada va defensar la samarreta del Catgas Energia Santa Coloma, serà guardonat com a Millor Jugador Futbol Sala. En segona posició, i com passa en el Femení, també ha quedat un altre blaugrana: Marc Tolrà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut