Gerard Piqué: “Aquest sistema és més divertit, participes molt més”

Gerard Piqué: “Aquest sistema és més divertit, participes molt més”

En declaracions posteriors a la golejada a Leganés (1-5), Rafinha ha afirmat que “han ofert espais que amb els tres del davant són gol quasi segur”

El Barça ha superat aquest dissabte el Leganés (1-5) amb un plantejament tàctic poc habitual des de l’arribada de Luis Enrique a la banqueta blaugrana. Els blaugranes han jugat a Butarque amb una defensa de tres homes, amb la intenció de tenir més presència en les transicions ofensives.

Un d’aquests tres defenses, Gerard Piqué, ha parlat a la zona mixta, després del partit, i ha declarat que amb aquest sistema “estàs molt exposat, però alhora beneficia el joc ofensiu de l’equip”. Tot i això, el central ha admès que “teníem molts u contra u” contra un Leganés “molt ofensiu”. El blaugrana s’ha mostrat content pel resultat i per haver demostrat que “l’equip es pot adaptar a diferents sistemes, depenent del que vulgui l’entrenador i depenent del rival”. A més, ha reconegut que “és més divertit, perquè participes molt més”.

D'altra banda, un dels golejadors del partit, el brasiler Rafinha, també s’ha mostrat content pel resultat en declaracions posteriors al partit. “El Leganés ha ofert espais que amb els tres del davant són gol quasi segur”, ha afirmat el brasiler. L’autor del millor gol del partit –el cinquè- ha assegurat que l’equip “està preparat per al que l’entrenador ens demani”.

El porter blaugrana, Marc-André ter Stegen, ha afirmat que està content pel partit, tot i que “al principi ha estat molt complicat, perquè pressionaven molt amunt i no trobàvem facilitats per sortir des de la porteria”. L’alemany també s’ha mostrat satisfet amb la tàctica escollida per al partit i ha recalcat que “per a cada equip s’ha de trobar una solució que ens permeti connectar des del principi”, i, en aquest cas, la defensa de tres “ha estat la millor solució per a nosaltres”.

Aquestes han estat les altres declaracions que han deixat alguns jugadors del primer equip, després de la victòria contra el Leganés:

RAFINHA

“El futbol és dur; estem preparats per rebre de tot.”

PIQUÉ

“Ens han plantejat un partit molt ofensiu. Els tres que tenim a dalt han aprofitat molt bé els espais.”

“Hi estem acostumats. Quasi sempre toca guanyar, però també toca perdre. En les derrotes, el que toca fer és aixecar-se ràpid amb victòries com la del Cèltic o la d’avui.”

“L’equip es pot adaptar a diferents sistemes. Som jugadors que tenim molt de talent per adaptar-nos al que l’entrenador demani en tot moment, depenent del rival que tenim davant.”

TER STEGEN

“Estem molt contents amb la victòria. Nosaltres volíem marcar per estar tranquils.”

“Amb aquesta tàctica ens ha sortit molt bé el partit. Hem aconseguit marcar cinc vegades i guanyar el partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut