Gerard Piqué: “A vegades la pilota no vol entrar”

Gerard Piqué: “A vegades la pilota no vol entrar”

El central català s’ha lamentat de les moltes ocasions que ha tingut l’equip blaugrana i que finalment no han pogut acabar en gol

Gerard Piqué s’ha mostrat contundent després que el FC Barcelona no hagi pogut aprofitar les clares i múltiples ocasions que ha tingut en l’empat d’aquest dissabte davant del Màlaga per 0-0 al Camp Nou. El central català ha afirmat: “En aquesta mena de partits el que hem de fer es guanyar-los abans”. Piqué feia una bona autocrítica del matx que els blaugranes han disputat avui, i afegia: “Hem jugat relativament bé, tenint la pilota, movent-la bé i creant ocasions. Però la pilota de vegades no vol entrar, el futbol és així. Són dos punts que es perden, però continuem endavant”.

El central també ha volgut desmarcar-se de qualsevol mena d’excusa i ha estat contundent en dir: “Som el Barça, no tenim excuses per a les baixes”. Finalment, Piqué no ha volgut lamentar-se del duel i només pensa en el proper matx davant de la Reial Societat: “Ara intentarem anar a Anoeta amb ganes per intentar endur-nos-en els tres punts”.

Repassem les declaracions més destacades dels jugadors del Barça després del partit:

Sergio Busquets:

“Sabem que aquest tipus de partits són difícils, ho hem intentat molt però sense sort de cara a porta”.

“Així és el futbol, si no estàs encertat no pots guanyar”.

“Absències de Messi i Suárez? Són dos dels que més marquen la diferència i sempre es troben a faltar, però no és excusa”.

“Ho hem intentat fins al final, ells estaven molt ben tancats. A la primera part ens ha costat més, però a la segona part no hem tingut sort”.

“És molt difícil perquè gairebé no hi ha espais. Ells han renunciat a tenir la pilota, a crear ocasions”.

“Ha estat una llàstima, però ara ja toca centrar-nos en el partit contra el Celtic”.

Sergi Roberto:

“En partits així va apareixent el desgast, et desesperes. Ells estaven ben col·locats i això fa que no trobis espais. Hem intentat trobar els espais per les bandes amb centrades, però ens ha faltat aquest encert de cara a gol”.

“Hem de pensar i reflexionar, el Camp Nou ha de ser un camp fort per a nosaltres, hauríem de no perdre punts, hem de ser positius i pensar en el proper partit”.

“Amb tot l’equip rival dins de l’àrea és molt complicat, si estan ben ordenats és difícil marcar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut