FC Barcelona – UD Las Palmas: Torna la Lliga a l’Estadi amb un duel d’estil

FC Barcelona – UD Las Palmas: Torna la Lliga a l’Estadi amb un duel d’estil

(16.15 hores, beIN LaLiga) Els blaugranes reben el conjunt canari al Camp Nou en un partit entre dos equips amb una filosofia futbolística molt semblant basada en la possessió de la pilota i el control del joc

Després d’aconseguir capgirar l’eliminatòria del vuitens de Copa davant l’Athletic, el FC Barcelona afronta el primer partit de Lliga al Camp Nou en aquest 2017. Els blaugranes reben la visita de la UD Las Palmas (dissabte, 16.15 hores, beIN LaLiga), un equip que es caracteritza per tenir un estil futbolístic força semblant al dels culers. Els homes de Quique Setién acostumen a oferir un futbol combinatiu basat en la possessió de la pilota i el control del joc, una filosofia també molt relacionada amb el Barça.

Precisament això ha comentat Luis Enrique a la roda de premsa: “Ens enfrontem a un dels equips de la Lliga amb una filosofia i identitat més semblant a la nostra, és un dels conjunts més divertits per veure com a aficionat”. El tècnic asturià que té disponibles els 22 futbolistes de la plantilla en no haver-hi cap lesionat ni sancionat ha deixat fora per decisió tècnica a Masip, Piqué, Denis i Sergi Roberto.Un duel on Leo Messi intentarà afegir un nou equip a la seva llista de víctimes. I és que el conjunt canari és l'únic equip de l'actual primera divisió al qual l'argentí encara no li ha marcat. 

La UD Las Palmas, per la seva banda, arriba al Camp Nou en el 8è lloc de la classificació amb 24 punts i amb les baixes per lesió dels defenses Pedro Bigas i Dani Castellano. Quique Setién ha comentat a la roda de premsa: “Al FC Barcelona és complicat treure-li la pilota, però intentarem que la nostra possessió també sigui alta”. I ha afegit: “El Barça és un equip que fa moltes coses bé i que resol gairebé totes les seves accions ofensives. Serà un partit difícil”.

El conjunt canari es caracteritza per la gran qualitat del seu futbol, amb un molt bon tracte de la pilota i l’aposta pel joc ofensiu, i intenta sempre guanyar des de la possessió i les combinacions. Entre la seva plantilla destaca el doble pivot format per Roque Mesa i Vicente Gómez, i també la línia de mitges puntes amb jugadors tan hàbils com Jonathan Viera, El Zhar, Tana, Momo i Kevin Prince Boateng (màxim golejador de l’equip a la Lliga amb cinc gols). A més, l’equip compta amb el davanter referència Marko Livaja, que ve d’anotar un doblet en la victòria dels canaris al Calderón davant l’Atlètic de Madrid a la Copa del Rei.

En definitiva, un duel entre dos dels equips de la Lliga que practiquen un futbol més atractiu i que sens dubte oferiran un gran espectacle. Un enfrontament en què hi haurà en joc tres punts molt importants, però també la propietat de la possessió de la pilota i l’estil futbolístic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut