FC Barcelona – Sevilla FC: Espectacle fulminant (3-0)

FC Barcelona – Sevilla FC: Espectacle fulminant (3-0)

Tres gols a la primera mitja hora de joc, amb una diana de Suárez i un doblet del ben tornat Messi, han aplanat el camí d’un triomf que permet continuar lluitant per la Lliga

Aquí no es rendeix ningú. El FC Barcelona continua amb pas ferm en la seva persecució al líder de la Lliga i torna a sumar un triomf, el vuitè consecutiu com a local a la Lliga, en un Camp Nou que ha superat les expectatives. Perquè ni l’horari ni la pluja han evitat que 85.511 espectadors s’apleguessin a les grades d’un Estadi que ha vist com el Sevilla es convertia, per 15a vegada consecutiva, en víctima (3-0). Especialment en una primera meitat brillant, corroborada amb els gols de Luis Suárez i Messi, que segueix fidel a la seva cita amb el gol contra els andalusos. Ja en van 29, i sembla que no se’n cansa mai.

Es preveia un duel d’alta exigència, i el Barça, plenament conscient, no ha deixat cap espai per a la improvisació. I amb domini, possessió i futbol ràpid els de Luis Enrique han encarrilat ràpidament aquest partit amb un joc espectacular. De fet, només han necessitat mitja hora per fer tres gols que han aplanat molt el camí cap al triomf final. Tres gols amb protagonisme destacat dels membres del trident, aquest dimecres totalment complet amb el retorn de Leo Messi.

L’argentí s’ha tornat a posar la samarreta del Barça després dels compromisos internacionals i de la sanció contra el Granada i ha fet una primera meitat de bandera, escudat per un incansable Luis Suárez. Entre ells dos s’ha gestat la diana que ha inaugurat el marcador, primer amb una jugada marca de la casa de Leo Messi, que ha accelerat per la banda i ha marxat de dos rivals, i després amb una rematada de xilena de Suárez, que ha caçat la centrada del ‘10’ per marcar-se una altra obra d’art (1-0, min 25).

Una diana que ha estat el premi merescut per a un Barça que ha començat el partit endolladíssim, amb un alt nivell i una intensitat excel·lent. De fet, només un segon de dubte, que N’Zonzi ha aprofitat per posar a prova un Ter Stegen hàbil en els reflexos (min 15), ha pressionat una mica la porteria blaugrana.

Per contra, a l’altra porteria els atacs han estat constants. Així doncs, tampoc ha trigat gaire a arribar el segon gol, aquest cop amb les tornes canviades respecte del primer. Perquè en una contra iniciada per Rakitic i continuada per Neymar, Suárez ha centrat cap a Messi, que no ha perdonat i ha ampliat distàncies (2-0, min 27). Però no s’ha quedat aquí i l’argentí s’ha tornat a marcar un doblet cinc minuts més tard, aquest cop després de caçar de primeres un refús de la defensa del Sevilla en un servei de cantonada (3-0, min 33) i fer el seu 29è gol contra l’equip andalús.

Debut d’Aleñá al Camp Nou

El Sevilla ha tingut un altre aire després del pas per vestidors, tot i que sense gaire pressió, i ha intentat batre un Ter Stegen molt segur. Les més clares han arribat amb un parell de xuts de Sarabia, però que Ter Stegen ha pogut desviat (min 62 i min 69). Mentrestant, el Barça ha continuat mirant a porteria, especialment amb un Neymar pletòric. Paco Alcácer ha tingut un un contra un amb Sergio Rico, Rakitic no ha pogut aprofitar el refús (min 77), i el brasiler, sobre la botzina, ha fet volar el porter dels de Sampaoli (min 90). No ha fet falta superar-lo més, però, perquè el triomf s’ha quedat en un Camp Nou que ha viscut el triomf número 800 a la Lliga. També el debut de Carles Aleñá a l'Estadi, que després d'estrenar-se a la Lliga contra el Granada ha entrat al terreny de joc per substituir Ivan Rakitic (min 80). Tot plegat per arrodonir un triomf que significa el 2/2 en un mes d’abril que pot decidir una temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut